USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чемпіонка України Марина Бех: «У Луцьку мої улюблені доріжка і сектор»

29 Липня 2016 14:47
Марина Бех та Ганна Луньова у ці дні наводять заключні штрихи напередодні вилету до Бразилії на Олімпійські Ігри. Про це йдеться на офіційному сайті Федерації легкої атлетики Волинської області.

Нагадаємо, наші кращі стрибунки у довжину тренуються на луцькому Авангарді разом із іншими олімпійцями.



Цьогорічна чемпіонка України у стрибках в довжину розповіла про свої тренування на Аванграді:

- Насамперед дуже рада, що передолімпійський збір проходить у Луцьку, - каже Марина Бех. Мала багато варіантів, але мене влаштував тільки Луцьк. Це все ж моя найулюбленіша доріжка і сектор в Україні. Завдання нині головне - у якнайкращій формі підійти до Ріо. Намагаємося підправити все технічне, матеріальне, моральне...

- Сьогодні багато кажуть, що в Амстердамі наші спортсмени потрапили в таку собі "яму"...

- Ніякої ями не було, справжні прихильники легкої атлетики, думаю, бачили мої стрибки в Амстердамі. Друга спроба була чудовою, ще кращою як у Луцьку, але з мінімальним заступом. А в третій спробі вже повпливав психологічний чинник, бо попередні дві спроби не вдалися. Можна було ризикувати або стараюся підстрахуватися. Я вибрала друге.

- Як нині почуваєшся?

- В Луцьку чудові умови. Гарно проживаємо, затишно, спокійно. Нічого не відволікає, стадіон тихий, на стадіоні всі умови створюють. Почуваюся тут як вдома.

Відео коментаря Марини Бех:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus