USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанина можуть виселити з квартири

21 Серпня 2015 10:55
Проживаючи в ОСББ лучанин не платить за комунпослуги, зловживає алкоголем та приводить у квартиру сумнівні компанії. Терпець у сусідів луснув, вони домагатимуться його виселення.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 20-го серпня.

Голова одного з ОСББ розповіла, що батьки чоловіка померли, він не переоформив документи на право власності, фактично, проживаючи там незаконно. Окрім боргу за комунпослуги, які він неоплачує, сусіди переживають й про те, щоб будучи на підпитку чоловік не спричинив вибух газоприладів, які є у нього вдома.

Розглянувши звернення, члени постійної комісії рекомендували голові ОСББ звернутися в юридичний відділ міської ради й повідомити їх про вільну квартиру, у якій незаконно живуть люди, щоб переоформити її у власність міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
trs Показати IP 21 Серпня 2015 11:40
Члени комісії тупі - квартира не є вільною і виселити чоловіка з неї ніхто не зможе. Якщо квартира була оформлена на батьків і вони померли, то син автоматично вступив у володіння майном, так як там проживав і умова, за якою на протязі 6-ти місяців людина має це зробити, виконана. А те що не оформляє на себе- так це його діло, може в нього грошей не має. Комунальні платежі пред'являються не померлим батькам, а йому - значить за ним визнали право власності.
ліза Показати IP 21 Серпня 2015 13:14
ідіоти , треба допомогти людині , а не робити з нього бомжа!
Водовоз Показати IP 21 Серпня 2015 15:36
Да какой он плохой,а по соседству живет чинуша,с долгом в десять раз больше,и ср*л он на все!!! И по ходу,квартиру уже приглядел умник какой!!!
лілу Показати IP 21 Серпня 2015 16:06
людина, яка прийняла спадщину (в даному випадку шляхом спільного проживання зі спадкодавцями) НЕ ЗОБОВ"ЯЗАНА оформляти право власності на неї.... Вона може це зробити через рік, п'ять, двадцять.... Такий у нас закон..... А відповідно якщо спадщина прийнята і відомі спадкоємці - визнати майно безхазяйною річчю і передати його в державу є незаконним!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus