USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через часті ДТП луцьким перевізникам влаштують перевірку

26 Червня 2016 12:02
Управління Уктрансбезпеки у Волинській області перевірятиме перевізників у Луцьку. Особливу увагу приділятимуть підприємствам, автобуси яких були учасниками ДТП, - повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Зокрема, заступник міського голови Сергій Григоренко звернувся до Управління Уктрансбезпеки у Волинській області з проханням здійснити державний контроль за додержанням вимог законодавства на автомобільному транспорті перевізниками, які здійснюють перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, з метою розроблення профілактичних заходів для запобігання виникненню ДТП.

Чиновник просить здійснити перевірку найближчим часом, залучивши до неї працівників управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради.

Відтак, перевірять роботу усіх міських перевізників, та особливу увагу приділять підприємствам, автобуси яких були учасниками ДТП. У разі виявлення порушень, будуть застосовані визначені законодавством заходи.

Нагадаємо, 22 березня, по проспекту Відродження у Луцьк, поблизу ЗОШ №22, маршрутне таксі №9 наїхало на трьох учнів.

Окрім того, 21 травня поряд з гіпермаркетом «Там-Там» маршрутка №47 в’їхала в стовп зовнішньої реклами. А вже 19 червня на розі вулиць Гордіюк та Кравчука маршрутне таксі №31 потрапило в ДТП. Загалом, в обох аваріях постраждало понад двадцять пасажирів. Згодом стало відомо, що обидві маршрутки належать одному перевізнику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лідія Показати IP 26 Червня 2016 12:37
Це не відноситься до статті, але лучани мають знати! Від Жашкова, 10 км, в сторону Уманя, розбомбили уже другий бус з Луцька, побили водіїв і забрали всі гроші. Орудує банда добре навчених професіоналів. Це було неодноразово. Подія сталась в 00:10, 23.06.2016, злодії були на п'ятій моделі темно-синього Audi. Грабіж відбувається наступим чином: бандити кидають на дорогу шипи, для того, щоб зупинити авто, проколовши йому шини, оточують його з усіх боків і грабують протягом 5 хвилин. Міліція не встигає приїхати на виклик!
водій Показати IP 26 Червня 2016 13:06
то з бодуна. то не виспався і з бодуна та й " план" перевиконати потрібно.- на похмелитись гроші ж треба
Хтось Показати IP 26 Червня 2016 14:10
Хіба 22 школа на Відродження?
ogo Показати IP 26 Червня 2016 18:32
Я думав, після аварії, що трапилася на Трійцю на Гордіюк-Кравчука з 31 маршруткою, водії маршруток візьмуться за голову. Ага, де там. Як мінімум тричу з того часу бачив як проскакували на жовто-червоний світлофор. А ще попрошу наших поліцейських - звернути увагу, в чому рулюють наші маршрутчики. Те, що в майках і шортах - то це пів біди. Про етичну сторону з маршрутчиками говоритти не приходиться, обслуговувати людей, все таки потрібно в прийстойному зовнішньому вигляді. А от шльопанці - вибачте, це не для водія, якому вони можуть в самий невдалий момент злетіти з ноги і педалька не послухається... За кордоном, каєуть наші водії поліція в першу чергі зупинивши світить фонариком на ноги в чому взутий водій. В шльопанцях - будь здоров - плати 200 Євро!
коля Показати IP 27 Червня 2016 01:41
А ще треба подивитись скільки годин працюють водії . а працюють вони по 16-18 годин. Цікаво а час роботи перевірять чи ні? А то виїжають зранку з двома шляховими листами на 1 і на 2 зміну. Так що саме цікаве ці перевізники ще й тендери на нові маршрути виграють.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus