USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через мобілізацію - під загрозою збір врожаю на Волині

25 Липня 2014 18:19
У Збройні сили України масово мобілізовують селян, які зайняті збором врожаю, - скаржаться представнику Адміністрації Президента волинські фермери.

Про це йшлося під час представлення нового голови Волинської облдержадміністрації 25 липня.

До першого заступника голови Адміністрації Президента Геннадія Зубка звернувся заступник голови Асоціації фермерів і землевласників Волині Руслан Хомич. З його слів, після оголошення часткової мобілізації, в армію почали масово призивати селян, які працюють на комбайнах у полі та збирають збіжжя. З його слів, члени Асоціації розповідають йому, що людей забирають просто з поля. Він назвав це державним злочином та попросив передати офіційне запитання президенту.

«Забирають батька, сина, лишають комбайн і 50 гектарів збіжжя. Хто буде збирати – бабка з палкою, чи ще хто-небудь? В нас прохання – якщо вже нікого немає, всі синки повтікали за кордон, немає кого забирати, окрім волинян, то дайте хоча б тиждень, щоб зібрати той хліб», - емоційно звернувся до посадовця Руслан Хомич.



Зі слів Руслана Хомича, до лав Збройних сил чомусь не призивають тих, хто отримує допомогу із безробіття, або перебуває на заробітках у інших містах.

Геннадій Зубко відповів, що тих, хто вміє керувати сільськогосподарською технікою призивають, тому що держава не може знайти достатню кількість чоловіків, які могли б сісти у танки та опанувати інші види військової техніки. Він пообіцяв підняти це питання перед президентом та розглянути пропозицію про те, щоб надати можливість селянам завершити збір врожаю.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Буде Показати IP 25 Липня 2014 18:19
коментар було видалено
Макс до Буде Показати IP 25 Липня 2014 18:21
коментар було видалено
Анонім до Макс Показати IP 25 Липня 2014 18:36
Де ви взялись, два придурка - Буде і Макс? Явні засланці для деморалізації українців-патріотів!
Макс до Анонім Показати IP 26 Липня 2014 05:43
Слушай, ты, патриот, всрнаный, я родился и всю жизнь живу в Луцке, так что о засланстве можем еще поспорить. У тебя понятия о морали нету, что б тебя деморализировать. Ты и так как зомби
Анонім Показати IP 25 Липня 2014 19:31
До зими не треба буде урожаю?
111 до Анонім Показати IP 25 Липня 2014 19:36
коментар було видалено
Всезнайко Показати IP 25 Липня 2014 21:56
Хай полонені терористи жнивують... Бо за даними РНБО їх вже стільки взяли в полон.
Дончанин до Всезнайко Показати IP 25 Липня 2014 22:38
коментар було видалено
мир до Всезнайко Показати IP 26 Липня 2014 01:04
сепаратисти тягнебок і фаріон пока на "волі"
Петро Показати IP 25 Липня 2014 22:12
Ви подивіться на цю скотину - Хомича!!! Ні стида - ні совісті і воно, падло, ще руку дере і щось там белькоче!!! Більш непорядної людини годі уявити...: Довгий час цей горе-"фермер" обливав брудом Еріка де Вріса (голандця), який досить успішно і вправно господарює і є взірцем ефективного господаря в наших широтах, Еріка, який працює прозоро, чесно, по закону, укладає і реєструє договора оренди, обліковує найману робочу силу, платить достойну заробітну платню - робить усе те, чого Хомич і близько не робить. У Хомича в користуванні близько 500 га сільськогосподарських земель, з яких лише порядка 200 офіційно оформлені, називає себе фермером, але не є фермером, бо з 2011 року так і не спромігся зареєструвати юридичну особу - все йому щось заважає... використовує необліковану робочу силу, не платить податків, весь час скиглить і марудить - завжди хтось у нього крайній, зате революціонер він вправний - ГОРЛОПАН!!! Правильно, адже в мутній воді легше рибу ловити! Більше того, Рожищенський ще поки голова адміністрації Дулюк клопотався перед уже не головою обласної адміністрації Пустовітом про нагородження цього Хомича званням "Заслужений працівник сільського господарства" - за які заслуги таке високе звання? Невже в районі немає більш достойних людей, людей, які своєю чесною працею це заслужили??? Більше того - з якої нагоди таку нагороду - невже тому, що скоро Дулюку лапті сплетуть??? А коли ця афера не пройшла, почали готувати документи для нагородження Хомича медаллю "За заслуги третього ступеня" - от скажіть, люди, чи є правда в цьому світі? Хто такий Хомич - хто??? Аферист і більш ніяк його назвати не можна!!! ГАНЬБА!!!
51 бригада Показати IP 25 Липня 2014 22:34
Хомича на Схід. На землі він бездар і неук.
волинянин Показати IP 25 Липня 2014 23:53
А Петро завжди всім недовольний!
О-п-п-па Показати IP 26 Липня 2014 20:03
Танцуй, Россия! И плачь, Европа! А у меня самая, самая, самая красивая ..опа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus