USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Через сотні протестувальників Миколаїв відмовився від львівського сміття

13 Вересня 2016 20:56
Миколаїв перестав приймати сміття зі Львова.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Миколаївської міськради, пише Українська правда.

"У зв'язку зі штучно організованим скандалом на сьогодні підвезення ТПВ зі Львова тимчасово припинений. У п'ятницю, 16 вересня, відбудеться позачергова сесія міської ради, присвячена даному питанню", - повідомляють у прес-службі.

Вказується, що міський голова планує звернутися до депутатів і "нагадати їм, наскільки важливо для регіонів України допомагати один одному не тільки на словах, а й на ділі".

Водночас зазначається, що під час прес-конференції під стінами міськвиконкому зібралося близько сотні миколаївців, які голосно протестували проти прийому львівського сміття.

Як пише видання Миколаївська правда з посиланням на депутата Миколаївської міської ради Олександра Омельчука фури, які привезли сміття зі Львова на миколаївський полігон, повертаються до Львова.

Нагадаємо, у Дніпрі в понеділок люди перекрили трасу, протестуючи прийому львівського сміття. У самому ж Львові люди нарікають, що з деяких районів міста непотріб не вивозять уже п'ятий день.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, у травні на території Грибовицького полігону твердих побутових відходів, що на Львівщині, спалахнула пожежа. Під час гасіння пожежі стався зсув сміття, під який потрапило троє рятувальників. Людей завалило відходами з висоти 90 метрів. Трагедія у Грибовичах викликала обурення діями мера, який роками блокує будівництво сміттєпереробного заводу та всіляко перешкоджає вирішенню цієї проблеми. ЗА 10 років його мерства проблему так і не вирішили.

До слова, трагедія, що сталася на сміттєзвалищі під Львовом, відшуміла інформаційно і дуже швидко відійшла на задній план. Тим часом проблема, яку міська влада не вирішувала десятки років, і досі не зрушила з місця. Немає жодної конкретики щодо ділянки під сміттєпереробний завод і новий полігон ТПВ. Сміття з обласного центру возять за сотні кілометрів по всій Україні, за що перевізникам доплачують мільйони гривень з міського бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 13 Вересня 2016 21:54
О це диво - мєр Миколаєва золоті слова сказав:"лозунги единая страна,красота,только как на деле помочь,то хата скраю,и про единую все забыли",цікавий ми народ все ж.
валенки Показати IP 13 Вересня 2016 23:44
Мама,а чем отличается зимний РЫБАК от летнего? - Да фактически ничем, доця, - та же ПЬЯНЬ, только В ВАЛЕНКАХ
Степан Показати IP 14 Вересня 2016 01:50
То це Миколаїв відмовився чи відмовив все ж таки?! Можна допомагати і треба, але якщо Львів до цього часу навіть не надумав реально вирішити цю проблему, то нехай потоне в смітті. Я можу пустити сусіда до себе в туалет на час ремонту його туалета на пару днів, але це не значить що він буде тепер до мене весь час в туалет ходити замість свого. Може треба львівянам пояснити вже що слово пан не означає що вони пани насправді і нехай починають вже трішки теж щось робити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus