USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чому Україна має тисячі танків, а захищати її нічим

27 Травня 2015 11:04
Радник президента пояснив, чому Україна має тисячі танків, а захищати її нічим.

В Україні є достатня кількість танків, однак на сьогодні існує проблема з коштами для їх розконсервування. Про це в ефірі "5 каналу" заявив радник Президента України Юрій Бірюков.

"Танків на зберіганні у нас вистачає. Важко з грошима на їх відновлення, виведення з консервації, приведення їх у нормальний працездатний стан", - зазначив він.

Зі слів Бірюкова, консервація бронетехніки, котра тривала десятиліттями, зобов'язувала, згідно з регламентом, щороку заводити двигуни цих танків, перевіряти рівні рідини, однак ніхто цього ніколи не робив. "Крім того, з них крали все, що було можна відкрутити і потім перепродати. Тому відновлення техніки йде, але не так швидко, як хотілося", - додав радник Президента. Раніше Бірюков повідомляв, що лише з Артемівської бази вивезено 1900 одиниць бронетехніки.

Зазначимо, на Волині цивільні майстри докладають максимум сил, щоб відновити й привести в стан готовності бойову техніку.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНЯНИ ДОПОМАГАЮТЬ СОЛДАТАМ РЕМОНТУВАТИ ТАНКИ. ФОТО

Зовсім недавно ковельські залізничники привели в стан готовності бойову розвідувально-дозорну машину БРДМ-2.

Чимало волинян їдуть допомагати ремонтувати техніку на передову.

Нагадаємо, комп'ютерна система визначила український "Оплот" найкращим танком світу. Військову техніку оцінили ті, хто сьогодні воює проти України, – російські військові експерти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
задолбали Показати IP 27 Травня 2015 11:44
як красти то ми першы а як щось путнэ зробити то нема грошей.
Sieger Показати IP 27 Травня 2015 11:45
Мислять категоріями 1941 року наші "стратеги" - танковим катком до Ла-Маншу. Танки зараз нічого не вирішують. В сучасних збройних конфліктах головну роль відіграє авіація. Її треба відновлювати в першу чергу. Прм сучасних протитанкових засобах ураження старі українські танки знищать за півгодини. Гроші на вітер. Треба розконсервовувати літаки.
APS Показати IP 27 Травня 2015 12:08
При сучасних засобах ПВО то і авіація "повільна" і безсила... РІшення - якісна , забезпечена розвідка, системи залпового вогню та армія безпілотних літальних апаратів. Та і взагалі при сучасних системах спутникового спостереження прямі війскові та бойові дії - дурість, просто зливання життів військових.
Перехожий до APS Показати IP 27 Травня 2015 12:14
Яке там ППО, якщо з літака можна так запустити, що вони навіть не зрозуміють що і звідки прилетіло.
APS до Перехожий Показати IP 27 Травня 2015 12:23
ну запустили 6 ракет, нанесли максимального збитку (і то якщо попали), далі літаку назад треба вернутись , а тут його вже ППО чекає)) і збивають літак вартістю в мільйони... коментарі думаю зайві...
Українець Показати IP 27 Травня 2015 13:45
В першу чергу я не розумію чому особи, які відповідали за збереження техніки так халатно до цього відносились!!! (звісно з нашою піда...ською владою сам навіть завести двигун не зможеш без дозволу). Але наші "вельмишановні" засранці генерали (яким побарабану на життя особового складу) тільки і думають як спи...здити. Їх необхідно без суду на довічно до місць (не столь отдаленных).
свг Показати IP 27 Травня 2015 14:54
це вони рік думали що людям ляпнути.як би ця сволота щось робила для України то можна було зберегти життя сотням пацанів тай москаликів на місце поставити.
Ігор Показати IP 26 Червня 2015 12:03
Ми маємо президента, який повністю залежить (рівно ж і його кривавий бізнес на крові українців) від кремля. У цьому наша найбільша біда. Доки він буде при владі, доти москалі будуть нищити Україну по договорняку
валерий Показати IP 28 Червня 2015 18:26
Скоро крестьяне, в промежутках между посевной расконсервацией танков и бронемашин из патриотических побуждений будет заниматься.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus