USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Чи небезпечна для України військова техніка білоруського «бацьки»?

24 Квітня 2014 17:06
За півсотні кілометрів від кордону України з Білоруссю - військова техніка сусідів. Однак, зі слів луцьких прикордонників, небезпеки для країни вона не несе.

Про це повідомив перший заступник начальника Луцького прикордонного загону, начальник штабу, підполковник Олег Шевченко під час брифінгу військових щодо подій в Україні, сьогодні, 24 квітня.
З його слів, як Збройні Сили України, так і військові з інших країн, проводять навчання в такий небезпечний для нашої держави період.

Білоруси також не стоять осторонь військових подій в Україні. Й ті рухи техніки, що спостерігали люди, які перетинають кордон, це - навчання білоруських військових.
Як пояснив підполковник Олег Шевченко, на сайті Міноборони Білорусі можна побачити графіки проведення таких навчань.

«Це не впливає на охорону кордону, жодної агресії з боку Республіки Білорусь не вбачається. Ми несемо службу на цій ділянці в штатному режимі», - резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
ВДВ Показати IP 24 Квітня 2014 17:17
Не стоит верить Белорусам, их армия в любой момент может нанести удар по Укриине из под тишка. С ними нужно быть на чеку.
до ВДВ Показати IP 24 Квітня 2014 17:23
"Из под тишка" нанесеш удар своїй дружині в ліжку. Не мели дурниць, і не лякай людей.
Лучанин до до ВДВ Показати IP 24 Квітня 2014 17:36
Якщо путін заставить, то може і таке відбутись! Від Лукашенка можна чого хочеш чекати!
Дончанин до Лучанин Показати IP 24 Квітня 2014 17:51
Минобороны приняло решение приостановить спецоперацию на юго-востоке из-за учений российской армии неподалеку от украинских границ. Аналогичную роль играют и белорусские войска. За сегодняшний день в Славянске убито пять БЕЗОРУЖНЫХ людей. Появление вооруженных даже охотничьими ружьями самооборонцев вызывало немедленное отступление даже БТР.
Лучанин до Дончанин Показати IP 24 Квітня 2014 18:04
А хіба ви не чули по переловленій телефонній розмові російських військових: "Убить 100-200 человек и ввести русские войска на Украину"! То що цих пять БЕЗОРУЖНЫХ людей наші вбили? Я в це мало вірю!
Дончанин до Лучанин Показати IP 24 Квітня 2014 18:11
Если надо, то я сам наклепаю сотню таких перехватов. А вот оценка "Требуется убить 100-200 человек для ввода русских войск на Украину" дана уже бог знает когда УКРАИНСКИМИ экспертами.
Дончанин до Лучанин Показати IP 24 Квітня 2014 18:19
По поводу того, что "То що цих пять БЕЗОРУЖНЫХ людей наші вбили? Я в це мало вірю!" Задержанный боевик, расстреливавший гражданские легковушки родом из западной Украины. Тогда же убитый - киевлянин (на его телефон позвонили родственники, разыскивавшие его). За тем, что творится в Славянске освещается в прямом эфире многими каналами TV.
Лучанин до Дончанин Показати IP 25 Квітня 2014 09:20
По вашим словам можна зробити висновок: ми українці самі себе вбиваєм, а русские здесь непричем! Прекрасно!
Поліщук до дончанин Показати IP 24 Квітня 2014 18:18
Я смотрю,холоп,ты никак не угомонишся
Дончанин до Поліщук до дончанин Показати IP 24 Квітня 2014 18:24
Хамят своим оппонентам только безмозглые создания, и только в том случае, когда отлично понимают что сами не правы.
Іван Показати IP 25 Квітня 2014 09:59
Лукашенко хоч непрогнозований, але не дурний. З Україною йому вигідніше дружити, чим воювати, бо бацька вміє домовлятися, визнає теперішню владу і оцінює її дії позитивно. Після зустрічі з Турчиновим, якого знає давно, Лукашенко сказав, що то розумний чоловік, досвідчений політик, і якщо таким людям довірити владу, то вони зможуть витягнути країну.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus