USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Чи пускають волинян мобілізаційного віку за кордон

20 Листопада 2014 18:27
Виїхати за кодон чоловіки мобілізаційного віку можуть без обмежень. Не випустять їх з країни лише за умови, якщо когось з них внесли до списку осіб, яким заборонений виїзд.

Такими умовами, приміром, може бути невиплата кредиту банківській установі, переконують у Луцькому прикордонному загоні.

Нагадаємо, однією з тез російської пропаганди є «фейк» російських спецслужб про мобілізацію в Україні, мовляв, юнаків призовного віку міліціонери разом з військовими хапають просто на вулицях, у потягах чи автобусах і відразу відправляють в зону АТО. А ще одне з тверджень: чоловіки мобілізаційного та допризовного віку не можуть поїхати за кордон.

Зі слів тимчасово виконувача обов’язків першого заступника начальника Луцького прикордонного загону – начальника штабу майор Сергія Мельника, обмежень виїзду для чоловіків мобілізаційного віку немає, якщо вони не входять до переліку осіб, яким заборонений виїзд.

До такого списку чоловіків можуть віднести певну особу після звернення банків, якщо він, приміром, є неплатником кредитів. Або ж з України можуть не випускати злісних неплатників аліментів.

Був випадок, коли прикордонники затримували й дезертирів. Один випадок зафіксований у Рівненській області. Увагу прикордонників привернув чоловік у військовій формі, який надто нервував. Згодом, з’ясувалося, що він втік зі своєї частини. Ще один випадок такого порушника кордону виявили поза пунктом пропуску, коли дезертир намагався втекти з України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
неужели все Показати IP 20 Листопада 2014 20:52
кто не хочет подохнуть за богатство новых рабовладельцев будут отловлены и уничтожены на блокпостах
Да все до неужели все Показати IP 21 Листопада 2014 07:26
От судьбы не убежишь. У каждого свой фатум - убить оккупанта Украины даже ценой своей жизни. Смерть российским оккупантам!
Оля Показати IP 20 Листопада 2014 21:32
та їдуть всі-везуть цигарки в польшу заробляють і начхати їм на події на сході.
111 Показати IP 21 Листопада 2014 08:16
....якщо дійде до примусової мобілізації...то терпець може увірватись і зброя повернеться проти своїх безтолкових керовників
Володимир Показати IP 16 Грудня 2014 10:37
Це точно...!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus