USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чи врятує лучан від холоду єдина «альтернативна» котельня у місті?

17 Вересня 2014 13:45
Одну з котелень у Луцьку хочуть перевести на альтернативне паливо. Отримати такі привілеї «пощастило» котельні, що по проспекту Відродження, 15.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 17 вересня.

Так, зі слів заступника Луцького міського голови Лариси Соколовської, на реалізацію такої задумки з бюджетної «кишені» виділять 2,8 мільйона гривень. Однак, зберігатимуть паливо на іншій котельні, що знаходиться на вулиці Боженка, що у районі на ДПЗ.
Депутат Луцькради та член депутатської групи «Новий Луцьк» Рустам Дячук зазначив, що недоцільно перевозити палив з одного кінця міста в інший.
На його зауваження голова профільної комісії, депутат Василь Гриб відповів, що головне – ідея, а перевезення – це вже технічне питання.
Утім, на думку депутата Луцької міської ради Романа Бондарука, єдина котельня, переведена на альтернативне паливо, аж ніяк не врятує мешканців обласного центру від газової кризи.


Члени профільної комісії так і не дійшли спільної думки у питанні щодо зберігання палива.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
DJYJ Показати IP 17 Вересня 2014 14:09
як казав *народний президент* Ющенко альтернатива одна - обкладати хати буряковою гичкою і буде тепло
Лора Показати IP 17 Вересня 2014 14:09
А паливо яке?Може його котити можна чи посіяти біля котельні?А може це стадо баранів із депутатськими значками які гній виробляють купами?Їх перегнати можна.
Аня Показати IP 17 Вересня 2014 14:19
Головне ці ліпутати не замерзнуть у своїх вілах, а на нас їм глибоко начхати.Гнати їх всіх в шию давно пора.
Лучанин Показати IP 17 Вересня 2014 14:55
Та головне завдання не те, як зігріти всіх лучан зимою, а як привласнити гроші. Романюк з козачек поділять 2,8 мільйони. Геніальний проект.
Лучанин Показати IP 17 Вересня 2014 17:22
Рафіновані ідіоти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus