USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чи зможуть луцькі міліціонери стати поліцейськими

3 Серпня 2015 12:46
Міліціонери, які виявлять бажання працювати у новоствореній поліції, будуть проходити конкурсний відбір на законних підставах разом з іншими бажаючими. Якщо ж вони не будуть відповідати вимогам нової поліції, то їм доведеться «шукати роботу в іншому місці».

Про це стало відомо під час спільної прес-конференції представників міської і обласної влади та правоохоронців сьогодні, 3 серпня.

Як зауважив очільник Волинського УМВС Петро Шпига, правоохоронці, які зараз виявлять бажання стати до лав новоствореної поліції, будуть проходити конкурсний відбір на загальних засадах разом зі всіма охочими. До слова, при відборі кандидатів першою чергою звертатимуть увагу на освіту: середня, або закінчена вища. Серед бажаних рис характеру – комунікабельність, порядність. Обов’язковими вимогами є наявність посвідчення водія категорії В а також хороша фізична підготовка. Ще одна важлива вимога – адекватний психологічний стан. Зі слів Петра Шпиги він теж має бути «на рівні», адже один з етапів відбору – це психологічне тестування. Заробітна плата нових поліцейських становитиме від 6 до 8 тисяч гривень.
У випадку, якщо правоохоронець не буде відповідати заявленим вимогам, значка поліцейського він не отримає. Як зауважив Петро Шпига, таким людям доведеться «шукати роботу в іншому місці». Проте керівництво міліції впевнене, що така конкуренція між старою міліцією та новою поліцією піде лише на користь першій. Мовляв, це змусить «старих» працівників працювати краще, оскільки ті будуть відчувати, що їм дихають в потилицю.
Серед перших очікуваних змін від нової поліції стане контроль ситуації в місті. Попередньо планується, що місто патрулюватиме 20 екіпажів, які будуть стежити за порядком в Луцьку. Обіцяють вирішити проблему пияцтва на дитячих майданчиках та у дворах, а також стежитимуть за правилами паркування та дотримання правил дорожнього руху.

Поки невідомо, хто очолить нову поліцію – цю кандидатуру планують обрати дещо згодом. Загалом, до лав новоствореної структури наберуть 160 поліціянтів, котрі, відповідно до попередньої інформації, розпочнуть свою роботу вже у листопаді-грудні.

Нагадаємо, прийом анкет для всіх бажаючих поповнити лави нової поліції розпочався сьогодні, 3 серпня.

Стати працівниками поліції виявили бажання чимало молодих людей – черга у приміщенні Будинку культури міста Луцька утворилась ще до того, як заяви почали приймати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Абрам Показати IP 3 Серпня 2015 13:10
Луцькі менти разом із Шпигою та Муковозом здатні тільки отримувати неабияку зарплатню.А в поліції потрібні нові люди,які не знають,що таке ментовська корупція,але в нашій країні таких просто нема.Яка влада,така і громада.
Олег до Абрам Показати IP 3 Серпня 2015 15:42
Ви не праві. ЯКА ГРОМАДА- ТАКА І ВЛАДА. Ми ходимо на вибори, ми скаржимось або терпимо корупцію, ми даємо або не даємо хабарі, так що кожен повинен від себе вимагати чесності, а не показувати пальцем в сторону
Штефан, Луцьк до Олег Показати IP 3 Серпня 2015 20:01
Так, Олеже. Починати потрібно із себе. Але. Це ж так некомфортно і важко. Практично, це ж нововонавернений ламає собі життя, як наркоман. А брехати, красти і хитрити - обманювати себе та рідних... А коли рідні брешуть вам і крадуть? Подумати потрібно. Проте, хай там як - а спробувати треба. По собі знаю: зникає мільйон проблем, дихається легко і живеться, ніби у іншому світі. Правда, буде безліч ворогів. Ну, то й що? Хай собі клигають, на морально-духовних милицях повсякденного свого дрібненького і брехливого статусу. Що мені до них? Я - у іншому світі. Без внутрішнього зла і у гармонії із самим собою. Спробуйте - не пожалкуєте. Точно так і буде.
Анатоль Показати IP 3 Серпня 2015 13:10
Я хочу
Абраму - Волинянин Показати IP 3 Серпня 2015 13:58
Яка громада така і влада, самі її обирали!!!! Треба почати з самого себе, а не спихати все на владу!!!!
Луцьк до Абраму - Волинянин Показати IP 3 Серпня 2015 14:29
Може піскажете хто обирав Шигу з Муковозом.Ці г**лі особистості дільки данину з буршинокопачів та валютчиків збирати вміють.Все чого навчились на службі.
123 Показати IP 3 Серпня 2015 14:02
дівки файні, і зимові селфі на снігу в парку будуть файні. рижий бородач з татухами, такими як в києві, в нас теж буде.
Анонім Показати IP 3 Серпня 2015 14:47
всі полковники і генерали зі своїми обвислими пузами і нахабними мордами,як ми зрозуміли, потраплять в поліцію поза конкурсом, їх туди пропхають рошенки-авакови своїми особливими наказами, оскільки нова поліція буде вкрай потребувати і аж ніяк не обійдеться без таких "досвідчених кадрів"
Анонім Показати IP 3 Серпня 2015 15:38
зарплата в розмірі 260-350 доларів раніше й була в більшості міліціонерів(крім керівногог складу- ті собі нараховували у декілька разів більші ) до приходу в прем`єри великого "реформатора" кулявлоб, звичайні мешканці України завдяки наполегливої і ефективної праці "новії команди" в рази збідніли і на цьому фоні можна верещати про велику зарплату для нових поліцейських - хоча насправді це обман, як і вся бурхлива реформаторська діяльність наших рошенків
оксаночка Показати IP 3 Серпня 2015 15:57
дайте міліціонерам гідну зарплатню і не потрібно говорити про корупцію і про те що ніхто не вміє працювати....працювати вміють всі, але коли ти приходиш на роботу і думаєш, де тобі взяти ручку, папір,бензин і .... і це все потрібно придбати за 2000-3000 тис. гривень... д
Абрам Показати IP 3 Серпня 2015 16:47
Нашим ментам хоч 200тис.дай зарплату,вони всерівно будуть дерти з тебе шкуру.Це в крові.це хвороба,такий менталітет.
jrcfyjxrf Показати IP 3 Серпня 2015 17:55
менталітет такий в тих - хто про це пише...
Абрам до jrcfyjxrf Показати IP 3 Серпня 2015 18:44
Видно припекло моїм коментарем.Зразу видно,що пес смердючий-мент.
Дружина мента до Абрам Показати IP 3 Серпня 2015 23:37
Коли чоловік отримує 3 тисячі гривень поацюючи капітаном, а вдома маленька дитина, сильно не порозкошуєш. Менти теж люди. Хвороба в тих хто всіх під одну планку рівняє. А нові поліцейські не такі вже й ідеальні. Це показуха новоі влади.
анонім Показати IP 4 Серпня 2015 10:02
а цей на нижньому фото більш на тєрпілу похожий.ну який з нього полісмен?
Психолог до аноніма Показати IP 6 Серпня 2015 21:48
ФІЗІОГНОМІЧНО ВІН ПІДХОДИТЬ . ВИКЛИКАЄ ДОВІРУ ! СИМПАТИЧНИЙ
ДАВНО Показати IP 19 Серпня 2015 12:58
Зможуть-коли небуде Шпиг і Муковозів місце яких давно в тюрмі- дивно що так довго за них ніхто небереться? на яку службу вони працюють?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus