USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Де ми можемо бути коханими та спокійними: Тиждень подружжя в Луцьку

25 Травня 2015 09:45
Луцьк долучився до всесвітнього проекту Тиждень подружжя, який щорічно відбувається протягом 15-22 травня. Україна бере участь у цьому міжнародному русі вже 5 років.

Основне завдання проекту – це поширення та утвердження сімейних цінностей в суспільстві, про це пише Громадське Волинь.

Координатор Тижня подружжя у Луцьку Альона Юхимчук зазначає, що в рамках цього проекту у Луцьку проводили різноманітні цікаві лекції на відповідну тематику.

«Протягом цього тижня ми проводимо різнопланові заходи для того, щоб популяризувати цінності сім’ї. Так, сьогодні ми проводили лекції для студентів», – заявила Альона Юхимчук.

Також у рамках проекту до Луцька завітали відомі сімейні консультанти зі Льовова, подружжя Володимир та Олена Лосєви.

«Ми представляємо організацію «Сімейне життя». Спілкуємось з молоддю і ділимося з ними про те, як потрібно будувати хороші та міцні відносини у шлюбі», – зазначив Володимир.

«Сім’я – це найцінніше у житті. Це таке місце, де ми приймаємо один одного і можемо бути коханими та спокійними. Де ми можемо знайти розуміння. Це те, що ми маємо цінувати», – додала Олена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 25 Травня 2015 14:53
але ж це суперечить "європейським цінностям" - там в основному збоченці влаштовують прайди та паради. може і не треба нам йти в ту європу із її збоченнями?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus