USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Де на дорозі Луцьк-Львів встановлять пост для зважування авто

1 Липня 2016 11:55
Ваговий пост із патрульним поліцейським планують встановити у селі Діброва Горохівського району.

Про це стало відомо на робочій нараді щодо стану справ у контексті реалізації проекту поточного ремонту автомобільної роботи загального користування Н – 17 Львів-Радехів-Луцьк, – повідомляють у прес-службі Волинської ОДА.

Як повідомив начальник служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак, станом на сьогодні всі акти виконаних робіт закриті, підрядникам виплачені аванси.

«Загалом на дорогу уже використано 177 мільйонів гривень, залишок коштів становить 25 мільйонів гривень, – наголосив Посполітак. – Уже прокладено 120 кілометрів нижнього шару. До 15 липня планується закрити роботи по вирівнюючому шару та завершити поверхневий на відрізку дороги Львів-Горохів-Скобелка».

Окрім того, учасники наради обговорили питання облаштування придорожньої інфраструктури та патрулювання відремонтованого відрізку дороги. Як розповів голоа ОДА Володимир Гунчик, на ці потреби планують виділити кошти із місцевих бюджетів Луцького та Горохівського району. Відповідно по 600 тисяч гривень – на облаштування інфраструктури та по 100 тисяч гривень – на поливно-мастильні матеріали для патрульних машин.

«Зазначені райони уже визначилися із зупинками. Зокрема Луцький район планує встановити вісім бетонних та десять металевих зупинок, Горохівський – дві бетонних, решта металеві. Але кінцеві рішення приймуть депутати районних рад», – зазначив заступник директора департаменту інфраструктури та туризму Віктор Довгополюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Efe Показати IP 1 Липня 2016 12:14
Здається мені село Діброва ніколи не знаходилося на трасі Луцьк Львів. Хаба перенесли нещодавно. Шклінь скоріше або Шклінь 2, але ж ніяк не Діброва... А якщо всетаки Діброва то навіщо зважувати ті, що вже проїхали автодорогою і зруйнували покриття?
Анонім до Efe Показати IP 1 Липня 2016 12:45
вони його поставлять в селі і будуть зважувати сільські фури з кіньми, а на трасі нізьзя - там будуть мішати бізнесу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus