USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Де на Волині таборуються православні патріоти

27 Липня 2014 13:29
На Волині щороку збільшується кількість православної молоді, яка воліє не лише духовно збагачуватися, але й загартовувати у собі патріотичний дух. Про це свідчить участь вірян у щорічному православному таборі і їхня активна позиція під час патріотичних заходів.

Молодіжний табір волинської єпархії цьогоріч вп’яте відбувся в урочищі Білі Береги поблизу селища Колки Маневицького району, повідомили у прес-службі єпархії.

Організатор – духовна консисторія, зокрема інспектор з питань місійної діяльності протоієрей Юрій Близнюк.

Відкрив табір митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Він очолив молебень на початок усякого доброго діла та побажав доброго таборування. У богослужінні зокрема взяли участь декан протоієрей Андрій Закидальський, голова райдержадміністрації Людмила Кирда.
Цьогоріч, окрім традиційної програми табору з ранковими і вечірніми молитвами, богослужіннями, бесідами зі священиками, прощею до Тростянецької ікони Божої Матері та різноманітними розвагами, проведено гру для виховання патріотичного духу. Збільшилась і кількість таборян порівняно з попередніми роками: 65 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Мама Показати IP 27 Липня 2014 14:02
Спаси Вас Господи за добру справу.
Lutsk Показати IP 27 Липня 2014 14:14
коментар було видалено
нелучанин до Lutsk Показати IP 27 Липня 2014 14:19
Копролали́я (лат. coprolalia; греч. κόπρος — кал, грязь + λαλία — речь) — болезненное, иногда непреодолимое импульсивное влечение к циничной и нецензурной брани безо всякого повода. Особой выраженности достигает при синдроме Туретта, однако наблюдается и при других заболеваниях — при шизофрении, прогрессивном параличе, реже — маниакальных состояниях. ТИПОВА ХВОРОБА ПУТЛЄРА І ВСІХ КАЦАПОЇДНИХ
Анонім до нелучанин Показати IP 28 Липня 2014 12:13
і властива хвороба таким як ти ))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus