USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

День юриста у Луцьку: нагородили кращих «творців закону»

9 Жовтня 2015 12:51
З нагоди професійного свята у Луцьку працівників юридичної сфери нагородили почесними грамотами та іменними годинниками.

Так, урочистості з нагоди Дня юриста відбулися 8 жовтня у приміщенні РАЦСу.

Відзначити луцьких правників за сумлінну працю, високий професіоналізм та особистий внесок у реалізацію державної правової політики прийшов і голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Він зазначив, що має у власній родині аж два юристи – дочку та зятя: «Сьогодні, вітаючи їх з професійним святом, я зауважив, що одну сторінку історії наше покоління перегорнуло у 1991 році, коли прийняли юридичне рішення відокремитись від імперії, а от нове покоління повинне перегорнути другу сторінку історії й увійти до європейської спільноти. Революції завжди породжують зміни, але не завжди ці зміни йдуть у відповідність із законом. І для нас дуже важливо, щоб молоді люди, які в буремні дні Революції гідності вийшли захищати суверенітет країни, їхня участь у цьому, ніколи не були перекреслені намаганням інших покласти під ноги право і закон та створити передумови анархії та безпорядку», - зазначив губернатор.

Після цього кращим із кращих вручили іменні годинники та почесні грамоти.

Своєю чергою, до привітань колег з нагоди професійного свята долучився й начальник Головного територіального управління юстиції у Волинській області Олег Пасько.

«Ми щодня чуємо сотні юридичних термінів. Але моє вітальне слово має більш людський характер. Тож, від щирого серця хочу побажати вам, шановні юристи, загальнолюдського щастя, миру та достатку. Я хочу подякувати вам за те, що кожен із вас долучається до реформи Міністерства юстиції, кожен окремо вносить свою маленьку частинку в загальне реформування сфери юстиції», - резюмував він.

Після нагородження присутні у залі змогли насолодитись святковим концертом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мамалига Показати IP 9 Жовтня 2015 17:40
А де хапуга Таргоній і Богачук?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus