USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кому заважають скандальні споруди у сквері на Конякіна?

28 Липня 2016 11:44
Муніципальна поліція не вживає заходів зі знесення тимчасових споруд на вулиці Конякіна - стверджує депутат Луцької міськради Сергій Була.

Про це йшлося під час 11-ї сесії Луцької міської ради 27 липня.

Депутат Сергій Була звернувся до міського голови із запитанням щодо виконання рішення про знесення тимчасових споруд поблизу ТЦ «Слон». З його слів, досі не вжили жодних заходів, а «горілка як продавалася, так і продається, літній майданчик як стояв, так і стоїть». Депутат запитував, чому муніципальна поліція не виконує доручення з цього приводу, адже її очільниця Юлія Сиротинська обіцяла, що протягом тижня все знесуть. Таким чином, мовляв, рішення депутатів ігнорують, а виконують те, що потрібно підприємцю.
Міський голова Микола Романюк зауважив, що наразі не може дати відповідь на це питання.

Нагадаємо, що виконком ухвалив рішення про демонтаж тимчасової споруди з літнім майданчиком на вулиці Конякіна, 37а, який не має погодженого договору оренди землі.

Своєю чергою, власник об’єкта підприємець Сергій Климюк збирав збори мешканців прилеглих будинків, які хочуть оскаржити це рішення виконкому, мотивуючи свою позицію тим, що підприємець облаштував сквер та ігрові майданчики і впродовж років утримує їх в належному стані. До слова, люди підтримують підприємця у цьому рішенні. Зі слів місцевих мешканців, вони побоюються, що коли знесуть кіоски, то землю захоплять забудовники, які повирубують там дерева та зведуть чергову багатоповерхівку
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Вова Показати IP 28 Липня 2016 12:05
Бояться і правильно!Точно будинок вліплять.Навіть можна здогадатись хто.Той хто біля 21 школи збудував.
Депутат Показати IP 28 Липня 2016 12:06
Скільки можна брехати в угоду підприємцю? Які забудовники, яка зрізка дерев? Цій території нещодавно присвоїли статус скверу і будівництво там недопустимо в принципі. Тобто, єдиним забудовником даного скверу являється якраз ФОП Климюк.
Дмитро Луцьк Показати IP 28 Липня 2016 14:07
1. Там і так сквер, зроблений підприємцем. 2. Платиться оренда і подки - це також +. 3. Жителям не заважає, а навпаки є де погуляти з дітьми, тому вони підпримують підприємця. 4. В депутатів більше немає важливих справ???
Житель району Показати IP 28 Липня 2016 14:49
Хто тепер дивться на статус скверу ріжуть все підряд і не диаляться присто замилять людям очі і роблять що хочуть . не вірте депутатам!!!
укр Показати IP 28 Липня 2016 15:12
дмитру.не брешіть. земля громади а там на генделик нема жодного документа на землю також.він заробляе а місту ні за що не платить!!!!!!!! не платить нам громаді.
Живу на конякіна. Показати IP 28 Липня 2016 15:25
Давате депутати все повирубуйте, нехай вже дітям не буде де гратися, все тільки вам і вашим дітям. Завжди чисто в сквері, багато батьків гуляє з дітками. Невже в нас в луцьку не має проблем, от тільки цю споруду треба знести, так і в когось руки чешуться, а якщо чешуться то почешіть в асфальт.
*** до Живу на конякіна. Показати IP 28 Липня 2016 16:40
Цей пан вирішив зробити просто наперекір. Неприємне обличчя, видно відразу, що людина він нехороша.
вовк до *** Показати IP 28 Липня 2016 21:35
пика
Анонім Показати IP 28 Липня 2016 19:57
Як набридли всі ці генделики. тулять їх і тулять
Анонім Показати IP 29 Липня 2016 15:53
По цілому місту вже немає жодного літгього майданчика де млжна посидіти і відпочити на свіжому повітрі . Потрібно подовжити оренду підприємцю і узаконити всі споруди . Нехай собі люди працюють ... Міська рада не заважайте а допомагайте!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus