USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Депутати до зими вивчатимуть роботу луцьких ринків

26 Серпня 2016 20:41
Тимчасова контрольна комісія з врегулювання діяльності ринків не справляється у призначені терміни з обсягами роботи. Відтак, депутати хочуть продовжити інспектування ринків до 1 грудня 2016-го.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 26 серпня.

Нагадаємо, депутати міськради створили тимчасову контрольну комісії міської ради з питань врегулювання ситуації між підприємцями ринків та Волинською обласною спілкою споживчих товариств. Згодом депутати запропонували, щоб ця ж комісія вивчила роботу всіх ринків, які є в місті.

Депутат Андрій Козюра, який очолює згадану тимчасову контрольну комісію, повідомив, що в Луцьку – 18 діючих ринків. Це – великий обсяг інформації і затрат часу, адже треба всі ці об’єкти об’їхати.

Планувалося, що комісія до 1 вересня цього року повинна надати міськраді звіт про результати своєї роботи. Але через величезний обсяг інформації депутати просять продовжити термін роботи до 1 грудня цього року.

Члени комісії з питань ЖКГ підтримали відповідний проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ляп Показати IP 28 Серпня 2016 10:20
козюра .а пішком слабо? а то вже всі штани сидячи попротирали!
депутат Показати IP 28 Серпня 2016 10:45
а чого до зими?краще до наступних виборів!
Лучанин Показати IP 28 Серпня 2016 19:24
Провести аукціон з обовязком дотримання ген. плану/концепції по продажі/довгостроковій оренді між інвестором (ген. плани вже давно розробленні, і є непоганими) Частину отриманих коштів інвестувати в забезпечення колишніх власників, альтарнативним місцем торгівлі для зменшення протесту (без цього все інше неможливе)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus