USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати підтримали звільнення директора санаторію «Турія»

10 Лютого 2016 12:27
У зв’язку з закінченням трудового контракту, депутати підтримали звільнення директора Волинського обласного санаторію матері і дитини «Турія».

Відповідне рішення депутати облради прийняли під час другого пленарног засідання другої сесії облради сьогодні, 10 лютого.

Нагадаємо, депутати перевірили діяльність санаторію «Турія». Виявилося, на підприємстві – майже 4 мільйони боргів.

Нині Держфінінспекція проводить перевірку у зв’язку зі звільненням керівництва. Як зазначив голова обласної ради Ігор Палиця, поки що звіту від депутатської комісії про діяльність закладу немає. Тому він попросив членів тимчасової контрольної комісії, яка вивчає стан комунальних закладів Волині, якнайшвидше надати звіт, поки триває процедура звільнення Віталія Донця з посади директора «Турії».

Також він попросив дати оцінку, чому виникла мільйонна заборгованість, і за потреби, депутати звернуться до правоохоронних органів.

Депутати підтримали проект рішення про звільнення Віталя Донця з посади очільника санаторію «Турія».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus