USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Держава не підтримала «Червону руту-2013». ФОТО. КОМЕНТАР

27 Вересня 2013 16:42
«Червона Рута-2013» уперше проходить без державної підтримки. Допомогти взялися найкращі виробники музичної та світлової техніки.

Про це дізнався власний кореспондент Волинських Новин під час прес-конференції до старту Українського музичного ярмарку 2013 та фестивалю «Червона рута».

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКИЙ МУЗИКАНТ: НЕ СОЛДАТ ТОЙ, ХТО НЕ ХОЧЕ БУТИ ГЕНЕРАЛОМ. ФОТО

Так, виконавчий директор Українського музичного ярмарку Георгій Шевко наголосив, що цьогоріч держава відмовилась підтримати фестиваль.

«Через рік фестивалю виповниться 25 років, утім подальша його доля – досі під питанням», - журиться Георгій Шевко.



Разом з тим, «спікер» фестивалю розповів, що задля того, щоб найбільше у країні музичне дійство відбулось, об'єдналися усі відомі фірми.

«Власне, завдяки їм ми маємо такий хороший звук, світло, екрани, сценічні конструкції. Фестиваль житиме, поки не помре останній молодий виконавець в Україні, який буде грати сучасну музику», - зауважив виконавчий директор популярного заходу.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКИЙ ГУРТ ОЦІНИЛИ НА «ЧЕРВОНІЙ РУТІ». ФОТО. ВІДЕО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus