USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Державних чиновників, окрім нардепів, відправлятимуть на фронт

15 Січня 2015 09:48
Державні чиновники, окрім народних депутатів України, також підлягають мобілізації. Про це під час брифінгу 14 січня повідомив перший заступник глави Адміністрації президента Віталій Ковальчук, - повідомляє УНН.

«Президент особливо наголосив на тому, що мобілізація не може обходити представників органів державної влади. Але разом з тим можемо сказати про те, що, наприклад, народні депутати делеговані наразі українським народом до парламенту і мають здійснювати свою політичну діяльність», - сказав він.

Віталій Ковальчук зазначив, що мобілізація буде проводитися виключно за пропорційною ознакою відносно того, скільки осіб, які підлягають мобілізації, знаходяться в тому чи іншому регіоні України.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, під час четвертої хвилі мобілізації з Волині призвуть понад 2 тисячі чоловіків, 40% військовозобов’язаних волинян становитимуть лучани.

Водночас перший заступник очільника президентської адміністрації наголосив, що необхідно відрізняти мобілізацію від призову, призовники «жодним чином не будуть приймати участі у військових діях у зоні АТО».

ЧИТАТИ ЩЕ: ХТО НЕ ПІДПАДАЄ ПІД ЧЕТВЕРТУ ХВИЛЮ МОБІЛІЗАЦІЇ. ВІДЕО

Нагадаємо, президент Петро Порошенко підписав указ про проведення мобілізації у 2015 році. При цьому Порошенко запропонував провести демобілізацію в Україні з 18 березня по 1 травня.



Відео 112.ua

Також Віталій Ковальчук нагадав, що під мобілізацію не потрапляють студенти стаціонару і священики.

«Мобілізації не підлягають студенти денної форми навчання та священики», - зазначив Ковальчук.

Разом з тим, з його слів, багато представників різних конфесій відзначають, що вони готові бути капеланами у військових формуваннях, які знаходяться в зоні АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
123 Показати IP 15 Січня 2015 10:04
На 3 дні, щоб уникнути люстрації.
лучанин Показати IP 15 Січня 2015 10:07
І мусорів усіх туди відправте
Анонім до лучанин Показати IP 15 Січня 2015 11:39
і адвоката дідо не забудьте...
Sieger Показати IP 15 Січня 2015 10:09
А чим нардепи гірші, що їм таку честь не надають?
інга до Sieger Показати IP 15 Січня 2015 11:49
Та нардепів в першу Чергу треба!!!! Там всі при такому баблі, що не тільки з своєю формою , бронижилетами та автоматами можуть іхати, а ще й кожен на власному танку чи винищувачу. І з власною ротою бодігардів, озброєних за останнім словом технічного прогресу. !!!!Та як послати таку міні армію з 400 хероїчних депутатів- то нарешті вигонять ворога з Донбасу!!! І економніше для бюджету і наших кишень відповідно.
Анонім Показати IP 15 Січня 2015 10:15
Ага нас на мясо,а їх ні. Перед цим законом рівні всі і всі повинні їти захищати Батьківщину та класти голови.Дітки синків чинуш,депутати і святі також.А то всі подадуть у святі масово, а студенти та вони навмисно всі зараз будуть вчитися барани, що це за фігня.Всі до одного повинні йти туди в пекло,а не тільки ми.
111 до Анонім Показати IP 15 Січня 2015 10:23
ти мабуть дурак......ніхто не повинен.....це дерибан території а не захват держави......
Хлоп до Анонім Показати IP 15 Січня 2015 10:34
Якщо ви вважєте, що українці-східняки самі винні в тому, що їх вбивають, тоді логічно, що саме такі українці-західняки і повинні йти туди в пекло. Але тільки вони.
Анонім до Анонім Показати IP 15 Січня 2015 10:40
"Всі до одного повинні йти туди в пекло" - люди не стадо баранів, щоб чинити так безглуздо...
Костя Показати IP 15 Січня 2015 10:59
Ой і чи кого призвуть -зараз куча довідок то хворі то 3 дітей і далі будуть по ресторанах і саунах сидіти. Треба до таких речей серйозніше відноситись -відкликати тих у кого є війскова освіта і дійсно були в армії і чогось навчились і будуть захищати наі землі і як найшвилше. Скільки так званих військових які одержують пенсії і так далі а як в ато то бідного хлопця який не то що не тримав а не бачив зброї в живу
Сонячна Показати IP 15 Січня 2015 11:18
одне питання.. якщо не оголошено військовий стан - то на якій основі по яким відбуваєтьтся загальнонаціональна мобілізація??? у нас ато, анти ТЕРОРИСТична операція...Якщо Петро Порошенко така гуманна людина, така чуйна добра, як з колядниками в Різдвяному відеоролику, то для чого було посилати на боротьбу з терористами 18-20-ти річних хлопців???????? та навіть не всі 40-річні мають хоч зелене поняття як вести себе в ліквідації терористів...та що там говорити генерали, міністри оборони повні нулі в цьому питанні..і не заперечуйте!!!!!!!!!!!!! за що ви боротесь пани - за землю, за владу???? ціною життів, ціною сліз жінок, сліз дітей, матерів???? і він ще переговори з путіним веде.....можде й в с*аку його цілує.....щоб заводик з Росії не прибрали....ех.........продажні с*ки...нічого добавити...
лучанка до Сонячна Показати IP 15 Січня 2015 13:00
повинні всі вийти на майдан, та сказати ні пан порошенко.
Думка Показати IP 15 Січня 2015 11:37
То зрозуміло, тому що його синок нардеп він його заховав надійно ,а інші хай гинуть і Рошен в Росіі хай працює і за аварію де загинуло 12 гвардійців уже ніслова за Небесну сотню забули.Порошенко крім прибутків більше нічого небачить, людина яка немає СОВІСТІ.
??? до Думка Показати IP 15 Січня 2015 11:43
коментар було видалено
ГАНЬБА ДЛЯ УКРАЇНИ до Думка Показати IP 15 Січня 2015 23:10
Про нардепів жаль, а то мільярдера нардепа Єрємєєва треба було б першим призвати. 13 січня ні він особисто, ні жоден його РИГ з депгрупи "Неволя народу" НЕ проголусували за святі для усіх патріотів України закони про увіковічення пам'яті Героїв України, які віддали своє життя за свободу і незалежність України, та закон про соціальний захист постраждалих під час протестів Революції Гідності. Така позиція Єрємєєва, а з ним Івахіва, Мартиняка - це звичайнісінький СЕПАРАТИЗМ, позиція зросійщених ЧУЖИНЦІВ. І в позиції Єрємєєва нічого дивного немає. РИГ є РИГ! Яка ганьба для Волині!..
889 Показати IP 15 Січня 2015 12:11
штундів не забудьте
штунди до 889 Показати IP 15 Січня 2015 14:39
Ми на майдан не їздили
клим Показати IP 16 Січня 2015 06:20
З метою економії коштів -призвати без проведення медкомісій мисливців та осіб, які мають водійські посвідчення, тому ,що перші мають зброю і навчені поводження з нею, і крім того перші і другі мають довідки від медиків, психологів, наркологів і навіть міліції про іх профпридатність і ці довідки не викликають сумніву, так як захищені від підробок . А своїми коментами ви займаєтесь демагогією.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus