USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Діти учасників АТО відпочиватимуть у Межигір’ї

28 Червня 2015 13:16
Табір для дітей, чиї батьки зараз знаходяться в АТО чи були там, а також ті, чиї загинули на війні, організували на території колишньої резиденції екс-президента України Віктора Януковича, – повідомляє «Преса України».

Туди щодня приїжджають екскурсії чисельністю 25-35 маленьких туристів, яким дозволяють оглянути територію і будівлю резиденції, погодувати тварин із зоопарку, покататися на конях.

«Тут жив колишній Президент Віктор Янукович. Ми побачили його будинок,спортзал, зоопарк, водоспад дуже гарний. Я дивився на все це з відкритим ротом», – розповів турист Дмитрик.

Насамперед, до табору відправляють дітей з малозабезпечених сімей, дітей бійців, які загинули в зоні АТО, а також тих, які зараз знаходяться там.

«Діти АТОшників зараз – найбільш уразливі. Багато з них, як кажуть, на своїй хвилі. Тому що у когось тато в АТО і він щодня бачить маму, яка нервує і переживає, а в когось тата вже взагалі нема», – поділилася волонтер Наталя Степанова.

З дітьми тут проводять цікаві заняття, надають їм необхідну психологічну допомогу. Для наймолодших туристів організовують заняття іппотерапією – на конях.

Поки що діти не залишаються в Межигір’ї на ніч, проте в планах організаторів такого відпочинку – з середини липня дозволити залишатися групі маленьких туристів на тиждень.



Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, в яких умовах жив екс-президент України Віктор Янукович – позолочена сантехніка, велетенські телеекрани, антикваріат, окремі ліфти для господаря та прислуги, ексклюзивні роялі, опудало кота.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анатоль_ Показати IP 28 Червня 2015 15:17
За це-спасібо!
Ккк Показати IP 28 Червня 2015 15:58
Оце діти одихнуть!!
Анонім Показати IP 28 Червня 2015 19:56
А Межигір'я нова влада ще не розікрала вщент? Де, наприклад, золотий батон?
ЗУПИНІТЬ ВІЙНУ ! Показати IP 29 Червня 2015 10:26
Сім'я без батька - як хата без даху ! Все минає, гріх зостається ! Пекло зробили в Україні-неньці горе-політики, олігархи! Кого ми вибирали і вибираємо 24 роки ... Вовки в овечій шкурі, а не влада Росії і України. Два сусідніх народи кров проливають. За що і навіщо ...!? Хто в тій дурній війні буде переможений ... Діти сироти , жінки вдови, батьки втрачають дітей молодих, тисячі переселенців , тисячі вбитих мирних жителів, зруйновані хати і будинки на Сході України . Нелюди політики, депутати і Президенти ДВОХ СУСІДНІХ КРАЇН ! Заради наживи і грошей ця війна олігархам потрібна! Смерть кругом, кров і поранених людей багато .Горе-політики і олігархи хочуть війни. Всьому світу наплювати на те, що на Україні проливається кров, каліки і люди без житла ! Ще так ніхто і ніколи не керував державами !!! Схаменіться, вибрані ж нами, ( а в більшості без нас) політики - "добрі" !!! БОЖЕ, спаси Україну і її людей. Миру Україні, терпіння і мудрості українському народу .Зненавиділа горе-політиків України і Росії. Не простий роботяга розпочав і фінансує ту ДУРНУ ВІЙНУ, ЯКА НІКОМУ НЕ ПОТРІБНА ! НА ЗЛО ЗДАТНИЙ КОЖНИЙ , А ДОБРО МОЖЕ ЗРОБИТИ ЛИШЕ СПРАВЖНЯ ЛЮДИНА !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus