USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Діти волинян-учасників АТО повернулися з моря. ФОТО

4 Серпня 2015 10:52
Організували та здійснили оздоровчий відпочинок на березі Чорного моря для дітей та родин воїнів АТО спільними зусиллями «АКТИВІСТ» та команда волонтерів Волинської спілки учасників АТО. Склалася група з 16 людей. Берег Лазурного подарував нам 6 днів гарного відпочинку, приємних вражень та позитивних емоцій. Інформує Громадська організація "Об'єднання Активіст".

Оскільки поїздка організовувалась терміно (місце для проживання нам надали на визначені строки), то збір та підготовка відбулися швидко (буквально 2-3 дні). До поїздки долучили родини та діток, які ще не мали змоги відпочити влітку.

Дмитро Микитчук – волонтер, родом із Лазурного, що у Херсонській області. Саме там мешкають його рідні та друзі, які запросили нас на оздоровлення до моря. Витрати на поїздку оплатила родина патріотів із Херсону - Інги та Михайла Лукашових, які разом із своїми рідними та друзями весь період нашого перебування на півдні опікувалися нашими дітками та сім’ями Героїв.

За сприяння місцевої влади відбулася поїздка до сусіднього Скадовська до дельфінарію, де діти із задоволенням переглянули програму виступу дельфінів та тюленів. Більшість із них подібне шоу бачили вперше, ці враження запам’ятаються на все життя.

По дорозі додому сталась неприємність – проїхавши всього 300 кілометрів дороги, поламався автобус. На його ремонт витратили 14 годин і неоціненні кошти. Неоціненні тому, що за ремонт автобуса працівники СТО « СМАЙЛИК» міста Южноукраїнськ, дізнавшись хто їде в автобусі, не взяли за ремонт ні копійки!

Загальний бюджет поїздки – 16 700 гривень. Не такі великі гроші, проте відпочити змогли 16 дітей та дорослих. «Слова нашої безмежної вдячності хочемо передати усім, хто підтримав цей проект, і допоміг чим міг», - пишуть організатори поїздки. Дякують родині Інги та Михайла Лукашових, родині Наталії Цой із Херсона, СТО «Смайлик» міста Южноукраїнськ в особі Погуца Геннадія та майстра Волкова Олександра, Юзків Оксані та Світлані, Лугащук Людмилі, водієві Сергію Демчуку, який завжди був поруч і докладав усіх можливих і неможливих зусиль. Родині Дмитра та Лілії Микитчук, а також мамі Дмитра Таїсії Дмитрівні, місцевим підприємцям, які допомогли продуктами в дорогу, Лугащуку Олександру (Лазурне) за доставку смачного морозива, печива, Євгену Зінченку (Лазурне) – за організацію відпочинку на пляжі, Костянтину Трифонову (за продукти), Максиму Скрипильову за грошову допомогу (200 гривень), Віктору Іваницькому (м’ясо курки), Попачу Анатолію (продукти харчування), Громяку Олександру.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
варя Показати IP 5 Серпня 2015 00:24
Молодці волонтери! здоровя Вам усім

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus