USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Діти з Донеччини з дозволу батьків приїхали на Волинь

27 Липня 2014 21:35
Діти з Донецька та області, які через події на сході України змушені були покинути власні домівки, перебувають у Ковелі в обласному санаторії матері і дитини “Турія”. До цього діти зі сходу України перебували на Закарпатті, також під опікою місцевих рятувальників, - повідомляє "Телецентр Ковель".

Ці хлопчики та дівчатка — діти працівників регіонального управління ДСНС України у Донецькій області. У зв'язку з воєнними діями на Сході України вони змушені були покинути свої домівки і з дозволу батьків переїхали в безпечні регіони країни. Познайомилися вже в дорозі, де за ними доглядає офіцер-психолог. А першу тривалу зупинку зробили на Закарпатті.

На Волині дітей поселили в обласному санаторії матері і дитини “Турія” на околиці Ковеля. Шефство над групою взяли працівники Ковельського міськрайонного відділу управління ДСНС України у Волинській області. Гостям показали музей пожежної справи, який діє в державній пожежно-рятувальній частині №4 по охороні міста Ковеля. На згадку про зустріч дітям подарували “Абетку безпеки”. Запам'ятається дітям і екскурсія в музей-садибу Лесі Українки в Колодяжному.

Скільки часу ще переселенцям доведеться перебувати в Ковелі — поки невідомо. Однак, місцеві рятувальники запевнили: зроблять усе можливе, аби діти не нудьгували і повернулися додому з найкращими враженнями про Волинь.

Окрім організації дозвілля дітей ковельські рятувальники допоможуть їм з харчами та предметами особистої гігієни. Не зайвою буде й психологічна підтримка.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus