USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Для Палацу учнівської молоді хочуть придбати автобус

26 Травня 2016 18:31
Альма-матер дитячих талантів на Волині – Палац учнівської молоді незабаром може отримати свій транспорт. Луцькі депутати звернулися до градоначальника з вимогою забезпечити транспортом вихованців закладу.

Про це йшлося під час 9-ої сесії Луцької міської ради вчора, 25-го травня.

Депутат Луцької міської ради Сергій Шкода зауважив, що попри наявність такої величезної кількості гуртківців ПУМ, там немає свого автобуса, а транспорт який є – застарілий.

«Позашкільні заклади займаються розвитком творчих здібностех – це важливий напрямок. А найбільший заклад, можна сказати колиска позашкільної освіти, – Палац учнівської молоді й досі не має навіть автобуса!

Понад 50 гуртків, кілька тисяч дітей від 4 до 18 років, проте там немає належного транспортного засобу. Щоб зміцнити матеріально-технічну базу і зменшити навантаження на батьків, прошу виділити кошти на придбання транспортного засобу для перевезення колективів палацу учнівської молоді», - озвучив Шкода депутатський запит до Луцького міського голови.

Ініціативу депутат підтримали більшість обранців громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
12345 Показати IP 26 Травня 2016 21:41
Треба спочатку порахувати. Можливо доцільніше орендувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus