USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Для пам'ятника загиблому герою Ігорю Сливці потрібне його фото

22 Травня 2015 12:50
Оригінал фотографії у хорошій якості та електронному форматі загиблого бійця Ігоря Сливки просять у Горохівському коледжі Львівського НАУ, де навчався чоловік.
Колектив завершив роботу з виготовлення меморіальної дошки Герою, наразі необхідний лише електронний файл фото.

Таким чином, просять відгукнутися автора, який виготовив портрет Ігоря – його волиняни побачили під час прощання із бійцем. «Можливо, автор портрета сам відгукнеться і допоможе нам у цій справі», - кажуть в коледжі.

Педагогічний та студентський колективи Горохівського коледжу Львівського НАУ, в якому навчався Ігор Сливка, завершили організаційну роботу з виготовлення та встановлення меморіальної дошки патріоту України. Справа, кажуть, тільки за фотографією. Потрібен її електронний файл.

Нагадаємо, боєць полку «Азов» героїчно загинув 12 грудня 2014 року під Маріуполем, захищаючи честь, свободу і територіальну цілісність України. Провести в останню путь Ігоря Сливку 15 грудня вийшло усе містечко Горохів, а днем раніше з бійцем прощалися у Луцьку - над Театральним майданом знову линуло тужливе «Пливе кача», а по мужніх чоловічих обличчях котилися сльози.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 22 Травня 2015 16:28
Дякую Леоніду Приході, який відгукнувся на повідомлення Волинських новин і надіслав електронні файли фото загиблого бійця Ігоря Сливки. Подяка фотодизайнеру за портрети та Волинським новинам за оперативне поширення інформації. ПАМ'ЯТЬ ПРО МУЖНЬОГО ВОЇНА, ПАТРІОТА УКРАЇНИ, ВІЧНО ЖИТИМЕ В НАШИХ СЕРЦЯХ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus