USD 39.50 39.78
  • USD 39.50 39.78
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для посилення західної ділянки держкордону виїхала колона позашляховиків

13 Жовтня 2015 10:25
39 патрульних автомобілів підвищеної прохідності відправили для охорони західних рубежів держави. Про це повідомили у прес-службі Держприкордонлужби України.

Сьогодні вранці з території окремої комендатури охорони та забезпечення Держприкордонслужби, що в Києві, виїхала колона автомобільної техніки. Чергова партія автомобілів для потреб кордону складалася з новеньких позашляховиків. Усі вони вирушили до підрозділів охорони західної ділянки державного кордону.

Всього в підрозділи направилися 39 патрульних автомобілів підвищеної прохідності «Volkswagen Amarok». Автівки прикордонне відомство отримало в рамках реалізації проекту «Розвиток сучасної інфраструктури відділів прикордонної служби» за програмою транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна. Вартість даної партії автомобільної техніки сягає 1,2 мільйона євро.



Нагадаємо, нещодавно на українсько-польському кордоні у Володимир-Волинському районі Волинської області відкрили оновлений відділ прикордонної служби «Коритниця» .

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ: ПОЛЬСЬКО-УКРАЇНСЬКИЙ КОРДОН РОБЛЯТЬ ЄВРОПЕЙСЬКИМ

Зазначимо, що за цією програмою в підрозділи західного регіону Державна прикордонна служба вже направила 33 автомобілі «Renault Duster», 8 мікроавтобусів «Volkswagen Transporter» та 20 квадроциклів і інше обладнання.

Здійснюючи технічне переоснащення охоронців кордону прикордонне відомство вишукує всі можливі способи, аби на заміну старої та неекономічної техніки направляти нові, сучасні автомобілі. Зокрема, протягом останнього часу для посилення держрубежу вже направлено понад 500 технічних засобів, які були отримані за рахунок закупівлі за бюджетні кошти, а також в рамках реалізації проектів міжнародної технічної допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вдв Показати IP 13 Жовтня 2015 11:33
А що ми ще не в Европi ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus