USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для родичів учасників АТО запрацювала «гаряча лінія»

30 Липня 2014 17:00
За дорученням Президента України відкрита «гаряча телефонна лінія» для родичів учасників антитерористичної операції. Про це заявив на сьогоднішній прес-конференції в Києві речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, - повідомляє інформаційно- аналітичний центр РНБО.

З його слів, консультанти надаватимуть інформацію про солдатів, які захищають Батьківщину, за телефонним номером (044) 255-69-55 щоденно з 8 до 20 години. Інформація на «гарячій лінії» оновлюватиметься двічі на добу.

Консультанти на «гарячій лінії» оперативно реагуватимуть на запити та скарги, які надходитимуть від громадян, а також по можливості надаватимуть їм необхідні консультації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
nez Показати IP 3 Грудня 2014 22:32
Доброго дня, як відомо всіх хто досі получав непогану зарплату і грів задницю на воєнкоматах послають в зону АТО, але є такі люди я не знаю як їх назвати, роблять всякі довідки в лікарні не правдиві щоб їх не чіпали. Наприкладі Даниш Віталій Петрович, знаходиться при воєнкоматі м.Рахів Закарпатська обл.щоб уникнути поїздки в АТО підробив в лікарні довідку про те що жінка неадикватна, хоча повірте це заможня сімя де жінка вихователька в дит.садку...Хіба це справедливо коли в той час молоді хлопці гинуть в АТО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus