USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До Автомайдану не вийшов жоден регіонал. Володимир-Волинський. ВІДЕО

2 Лютого 2014 18:47
До Володимира – Волинського завітали представники луцького Автомайдану. Разом з місцевими активістами вони відвідали місцевих регіоналів: депутатів обласної ради Тамару Ковальчук та Олега Борбелюка, голову Володимир – Волинської районної ради Степана Слащука, а також депутатів міської ради: Івана Омельчука, Володимира Смоляра, Валерія Зінкевича, - про це у рубрику Повідом Новину Інформаційного агентства Волинські Новини поінформував читач Анатолій Сорока.

Під час пересування містом активістів супроводжувала оперативна група місцевих правоохоронців, декілька разів міліціонери намагалися затримати учасників акції, та подібні спроби завершувалися перемогою протестувальників.

Жоден із володимирських обранців, які представляють Партію регіонів до людей не вийшов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
лучанин Показати IP 2 Лютого 2014 19:05
шакалята злетілись. на кубіках) чи то не за ті вкардені в людей кошти куплялись ці машини? вот на кубіку їздить контрабандіст, цікаво чи він не задоволений? чого правоохоронні органи не реагують? Цей шабаш шакалів час зупиняти
лучанин Показати IP 2 Лютого 2014 19:05
шакалята злетілись. на кубіках) чи то не за ті вкардені в людей кошти куплялись ці машини? вот на кубіку їздить контрабандіст, цікаво чи він не задоволений? чого правоохоронні органи не реагують? Цей шабаш шакалів час зупиняти
Сергій Показати IP 2 Лютого 2014 19:19
А хто воно таке, щоб до них виходити? Лузери недороблені. Батьки не встигли накрасти, то вони продовжують справу батьків-злодюг
Анонім Показати IP 2 Лютого 2014 19:50
а що герої херові морди позатуляли. Повсиралися???
Регіонали Володимира Показати IP 2 Лютого 2014 20:43
Не вийшли, бо на х...ю вас бачили...
до регіоналів до Регіонали Володимира Показати IP 2 Лютого 2014 21:01
чи може з штанів витрушували г....но?
Лучанин до до регіоналів Показати IP 2 Лютого 2014 22:05
А що вже так заїздилися що не можете нормально в туалет зходити що треба витрушувати з штанів?
ЛУЧАНИН Показати IP 2 Лютого 2014 21:02
Зека геть!!! Зека геть!!! Зека геть!!! ... ... ... ...Якийсь один (одна) РЕГА сидить І строчить дурку. УКРАЇНО ВСТАВАЙ!!! Борімось поборемо !!!
кекс до ЛУЧАНИН Показати IP 2 Лютого 2014 21:15
Правильно зробили. Не потрібно виходити до такого лайна. Забагато честі.
Лучанин до ЛУЧАНИН Показати IP 3 Лютого 2014 07:38
То гузь напевно обізвався, треба ж йому 250 тисяч відпрацювати
Анонім Показати IP 2 Лютого 2014 21:25
https://www.youtube.com/watch?v=dZMbp_7VATI
тарас Показати IP 2 Лютого 2014 21:30
Морди ви, ганьба, разом з своими антиукраинькими обговореннями! На майдан вас региональные кодло
Анонім до тарас Показати IP 2 Лютого 2014 22:17
та це твої майдани ведуть країну до розколу. всі антиукраїнці там і зібрались і прославляють фашистсько -бандерівських холуїв під керівництвом бидлотних гнид.
Лучанин Показати IP 2 Лютого 2014 22:08
Деякі розумні люди казали: "Добро надо сеять, а зло сажать. Но если пересажать все зло, то некому будет сеять."
лучанин Показати IP 2 Лютого 2014 23:24
А що доброго сіють автомайданівці?
Володимир Показати IP 3 Лютого 2014 01:54
Ці мордаті нероби ще й добре фінансуються для своїх вояжів вояжів по області
Нік Показати IP 3 Лютого 2014 16:41
Вони їздять по районах, щоб познімати свою такзвану роботу. Потім відсилають у Київ для звіту перед своїми побратимами. А ті в свою чергу надсилають їм бапло. Отака там правда.До корита дуже хочуть . І бапликів побільше увірвати.
Ігор до Нік Показати IP 4 Лютого 2014 15:12
Чесно кажучи - враження у мене таке саме, що люди просто рвуться до влади, а інтереси народу - тут взагалі ні причому!
Ігор Матвейчук Показати IP 4 Лютого 2014 15:11
Чесно кажучи - переглянувши відео, так і не зрозумів - чого хочуть люди на автомобілях. Може зможете мені пояснити? І ще одне питання - автомайдан підтримує ЕС і відповідно дотримується головних тез, які проповідує ЕС, але воодночас їздить по домівках людей і нав"язує їм свою думку, що взагалі не стикується із ідеалами які пропагандує Європейський союз, а саме свобода людини! Ніяк не можу зрозуміти, чим ці люди можуть допомогти Євроінтеграції - вони просто вруться до влади, це моє розуміння.
Олександр Показати IP 4 Лютого 2014 15:40
Хочеться запитати: а за кого борються ці молоді люди, кого хочуть привести до влади? Що ця нова влада може запропонувати народові? Чи поборе вона корупцію? Чи забезпечить гідне життя громадян, рівнем медицини, пенсій? Хотілося б вірити в це. А поки бачимо, що до влади під приводом європейських цінностей прагнуть такі самі крикуни що і раніше. А простому люду нічого не світить. А Борбелюк на ділі вже реалізує ці європейські цінності і дбає про людей.
Ігор Матвейчук до Олександр Показати IP 5 Лютого 2014 16:54
Цілком підтримую коментар, якби ці люди, котрі катаються по області - перед тим почитали біографію Борбелюка, то зрозуміли би - що ця людина не прийшла у депутати для наживи, його підприємтво забезпечує тисячі сімей заробітком, якого у нашому місті не так і багато, плюс чесно платить податки, тому я вважаю - люди які роз"їжджають взагалі не вникають і не розбираються до кого і для чого їдуть, головне поїхати.
Володимирець Показати IP 5 Лютого 2014 16:58
Я не маю до Гербору жодного віднощення і ніколи не працював на даній фірмі, але можу по своєму досвідові, сказати - у Володимирі-Волинському - окрім даного підприємтва і де максимум 2-3 підприємств, роботи для населення взагалі немає. А щодо надходжень до буджету міста - то взагалі Гербор на першому місці, тому можливо я не розумію чогось, чого хочуть ці люди? Чому вони вирішили - що у них є право вимагати щось від Борбелюка? Я абсолютно не підтримую такого роду акції, як то кажуть голова гниє з голови - і проблеми потрібно вирішувати у Києві, а не розповзатись по всій Україні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus