USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До Дня Соборності лучани об'єдналися у «живий ланцюг»

22 Січня 2017 17:24
Акцію на честь Дня Соборності та Свободи відбулася сьогодні, 22 січня, у Луцьку.

Про це інформує ВолиньPost.

Зокрема, представники різних громадських організацій та просто небайдужі лучани на Театральному майдані, біля фотостенду загиблим Героям, вшанували волинян з Небесної Сотні та учасників війни на сході.

Окрім того, у центрі міста лучани утворили «Ланцюг єднання», а також розгорнули український стяг та виконали Гімн України.

Довідка:

День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря, як велике державне свято – День Соборності. Саме тоді на площі перед Софією Київською було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

Символом єднання та соборності в цей день став «живий ланцюг».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
НЕТ ВОЙНЕ Показати IP 22 Січня 2017 19:55
Скажите,ради чего погибают молодые и красивые? Одних воров убрали,другие кровавые пришли,а Европа не не для героев,Украина любит их мертвыми,а живых она боится,а бандюги как ездили так и будут ездить по Европам.
Ще не зовсім свідоми Показати IP 22 Січня 2017 20:36
Проводити подібні заходи в Луцьку, де абсолютна більшість людей шанує та підтримує це Свято, великого розуму та героїзму не потрібно. А слабо особам, зазнімкованим на світлинах, було відзначити це свято в Горлівці? А то у Луцьку на 220 тисяч населення - 221 тисяча патріотів.
оксана Показати IP 22 Січня 2017 21:44
Всіх з великим та значущим Святом СОБОРНОСТІ!!!! Об"єднайтесь ,брати ж мої ,молю вас,благаю...Читайте більше наше Українське Євангліє " КОБЗАР " , там є всі відповіді на наші проблеми . Все буде добре...Любімо,цю святу землю,наповнюємо її звучанням української мови,не чекаймо ,що хтось прийде і зробить роботу за нас :церкву,мову,державу.Змінися сам, і навколо тебе, зміниться світ. Всі хто прийшли розгорнути цей великий прапор СОБОРНОСТІ ,ось достойні нашого міста!!! УКРАЇНА,ПО НАД УСЕ.
Всезнайко Показати IP 23 Січня 2017 08:26
А де ланцюг?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus