USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У луцьких чотирилапих - новорічний карнавал

22 Грудня 2014 18:03
У Луцьку чотирилапих друзів запросили на новорічний карнавал, який відбувся учора, 21 грудня, у луцькому навчально–виховному комплексі «Загальноосвітня школа І –ІІ ступенів № 24 – технологічний ліцей».

Так, всі учасники дійства прийшли на свято у найрізноманітніших костюмах. Також на захід до чотирилапих друзів завітали Дід Мороз та Снігуронька. Вони весело провели з ними цей радісний день, роздаючи подарунки тваринам та їхнім господарям.

«Ми приурочили цей карнавал до Міжнародного дня прав тварин, який відзначають щорічно 10 грудня. Також цим святом ми виконуємо одне із прав та свобод тварин, що передбачає контакт із собі подібними. Наші чотирилапі заслужили право на, те щоб їх любили, поважали та ставились, як до повноправних членів родини. Коли людина впускає тварину до себе у дім, вона також впускає її у серце. А це означає на взаємну безмежну підтримку, відданість та любов. Тварини ніколи не порушували цих постулатів, чого не скажеш про людей. Тому сьогодні на святі присутні люди, які дійсно вважають своїх домашніх улюбленців повноправними членами родини і переконані, що вони теж заслуговують на свято», – розповідає директор КП «Ласка» Дана Новарчук.
Окрім домашніх улюбленців та їх господарів, на карнавал прийшли і глядачі, яким неймовірно сподобались виступити тварин. Кожен з домашніх улюбленців показував свої таланти та поглядав на господаря, чекаючи схвального відгуку і сповідаючись, що оцінять його вміння. Вислів «щасливий господар - щасливий пес» дуже чітко прослідковувався на цьому святі. Навіть найлінивіший пес Блек почав витанцьовувати перед усіма, доводячи господині, що і він чогось вартий, а наймолодші господарі виступали дуетом із своїми маленькими чотирилапими друзями.Школярі школи № 24 заспівали пісню, слова до якої вигадали самі.
Красуня Альфа показала, який гарний костюм може мати чотирилапий, а домашній улюбленець Блек продемонстрував, наскільки гарно може танцювати пес.
А от собака Паппі довела усім, якою старанною є її господиня, яка власноруч зв’язала їй костюм.
Захід порадував і приніс багато позитивних емоцій як конкурсантам, так і їхнім господарям та глядачам. Організатори пообіцяли провести подібне свято й наступного року. Тепер карнавал - не лише захід для креативних людей. Це - багатогранне та захоплююче дійство, адже у цій новорічної містерії з’явились чотирилапі. А вони, своєю чергою, знають набагато краще, як провести новорічне свято. З ними воно завжди трішки імпровізоване і надзвичайне, бо відбувається не за чіткими правилами, а за покликом душі.

ч
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ага Показати IP 22 Грудня 2014 18:13
там витанцьовував не Бакс, а Блек! Виправте, будь ласка
Блек Показати IP 24 Грудня 2014 08:57
Дякуємо за дуже чудове св'ятечко.....нямок дуже багато отримали... Побільше б тахий свят і учасників...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus