USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

До «міста залізничників» завітала весна

26 Лютого 2015 15:22
Волинське місто Ковель не обминули перші весняні акорди. Так, малу-помалу, відчувши на собі теплі промені уже далеко не колючого зимового сонця, просинаються від «холодної сплячки» заклопотані містяни.

Оскільки місто є одним із найбільших залізничних вузлів на заході України, який має вагоме стратегічне значення для України, з'єднуючи її з багатьма європейськими країнами, то Ковель прийнято вважати «містом залізничників». Окрім того, через Ковель проходить низка автошляхів загальноєвропейського, національного та регіонального значення.
Однак насправді це дуже привітне та комфортне місто. Тому й сама матінка-природа обдарувала його першими весняними квітами, що підставляють свої голівки назустріч весняному теплу через пожовклу торічну траву.


Активізувались і представники тваринного світу, зокрема вогняно-руденька білочка, яку вдалось зустріти на одному із дерев міста.
Молоді матусі вийшли на прогулянку із візочками.
Симпатичні вуличні котики вибралися із теплих схованок, аби вдихнути смак свіжого повітря.
В повітрі відчувається запах весни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Шанувальник Показати IP 26 Лютого 2015 15:39
Шикарно! ВН, Ви знову потішили гарним фоторепортажем, сьогодні ж мак мало прекрасного у нашому житті, особливо позитивних матеріалів у ЗМІ. З нестямним нетерпінням чекаємо наступного фоторепортажу!
Nikonist Показати IP 26 Лютого 2015 18:47
Фотки позитивні, гарні, весняні, але, панове, кіт-об'єктив (а то і мильниця) у журналіста... Різкості не бачу. Або камера ремонту просить Не хотів нікому зіпсувати настрій, сам зараз весну знімаю (переважно за містом, пейзажі і макро). Ну і класика жанру - біле, "вибите" небо. Соррі за критику. )
Журналіст до Nikonist Показати IP 26 Лютого 2015 18:58
Та все ви правильно кажете, на 100 % згодна. Справді, фотографували кетовим об'єктивом зі зломаним автофокусом;-) І вибите небо теж є. Будемо працювати над недоліками, бо ж не святі горшки ліпляться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus