USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дорожники просять волинян не красти знаки вздовж автотрас

26 Березня 2016 14:22
Зруйновані дорожні споруди, викрадені дорожі знаки, пошкоджені стовпчики та огорожа – одна з причин аварійності на дорогах Волині. Так стверджує Служба автомобільних доріг області та закликає волинян бережно відноситися до технічних засобів організації дорожнього руху, елементів облаштування доріг, штучних споруд на них, тощо.

Дорожники зауважують, що найчастіше ДТП – це не випадковість, а трагічна закономірність, уникнути яку було б цілком можливо, якщо громадяни сумлінно ставитимуться до того, що перебуває на дорозі. Відсутність того або іншого елемента засобів регулювання дорожнього руху створює аварійно-небезпечну ситуацію на дорогах, що спричиняє реальну загрозу життю водіїв транспортних засобів і пішоходів. І будь на місці знак або те ж бар’єрне огородження – лиха б могло й не відбутися.

Для прикладу наводять факт незаконного втручання в діяльність транспортно-дорожнього комплексу області, де було виявлено факт протиправного демонтажу елементів бар’єрного огородження, що було встановлено на міжнародній автомобільній дорозі державного значення М-19 Доманове (на Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на Бухарест) 142-146 кілометр на території Ківерцівського району Жидичинської сільської ради. Наразі про викрадення металевих конструкцій направлена заява до Національної Поліції у Волинській області і правоохоронці розпочали пошуки зловмисників.

Окрім частин огрожі злодії крадуть на дорозі й знаки. Навмисне пошкодження дорожнього покриття, освітлення, технічних засобів організації дорожнього руху несе найбільшу загрозу безпеки водіям та пішоходам і приводить до ДТП з важкими наслідками.

Працівники дорожньої галузі звертається до всіх жителів області з проханням дбайливо ставиться до елементів обстановки доріг, усіляко сприяти її збереженню, попереджаючи виникнення надзвичайних ситуацій, і зберігаючи тим самим своє та чуже життя.

У разі виявлення крадіжок чи пошкоджень технічних засобів організації дорожнього руху на автомобільних дорогах області, що можуть загрожувати безперервному та безпечному руху транспорту громадян просять невідкладно інформувати службу автодоріг та правоохоронні органи для оперативного реагування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
бе Показати IP 26 Березня 2016 14:50
не просити треба-а кожний знак і бар"єри замінувати ! А краде хто?-невже москалі?
Анонім до бе Показати IP 27 Березня 2016 10:06
та нікому ті знаки не потрібні , люди просніться це черговий прикол з відмиванням грошей дорожньою службою , подаеться заява в поліцію про зникнення енноі кількості знаків, і потім на цю енну кількість знаків перераховуються гроші на енну фірму , хоча ті знаки можливо і нікуди не зникали, гроші діляться, математика і ніякого шахрайства, схема до речі стара
Вася Показати IP 26 Березня 2016 16:19
ну все згадали крім поганого стану доріг
до Вася Показати IP 26 Березня 2016 20:49
не впевнений що якби на Волині були б автобани то ніхто не крав би-думаю ще більше
Анонім Показати IP 27 Березня 2016 11:56
зубожілий народ скоро арматуру з бетону буде витягати. у бандитській державі інакше вижити неможливо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus