USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Дорожники піску не крали, - автодор

18 Лютого 2013 13:31
Пісок, який, нібито незаконно, та перевищуючи повноваження, видобули на території Камінь-Каширського району, пішов на благо автомобілістів.

Про це у коментарі «ВН» розповів начальник служби автомобільних доріг області Анатолій Посполітак.

Нагадаємо, прокуратура Камінь-Каширського району виявила факт незаконного видобутку корисних копалин місцевого значення працівниками філії «Камінь-Каширський автодор» ДП «Волинський автодор на території Раково-Ліської сільської ради.

За інформацією, прокуратури, упродовж 2010-2012 років за відсутності належно оформлених правовстановлюючих документів на земельну ділянку та дозволу на видобування з кар’єру використали майже 7 тисяч тон піску вартістю понад 160 тисяч гривень.

За фактом перевищення влади або службових повноважень службовими особами філії прокуратурою розпочали кримінальне провадження.

Цей факт «ВН» попросили прокоментувати Анатолія Посполітака - начальника служби автомобільних доріг області.

Посадовець назвав нонсенсом той факт, що на Волині існує проблема з посипанням доріг піском у зимовий час, адже область розміщена на піщаних грунтах, а щоб взяти пісок оперативно та використати на слизьких автошляхах, потрібно безліч дозволів.

«Сьогодні, щоб відвести кар’єр для того, щоб брати там пісок, необхідно пройти сесії сільської, районної,обласної ради, доробляти багато документів. Тут може бути і вина облавтодору, який не встиг вчасно виробити документів, але, разом з тим, ніхто ж того піску не вкрав – все пішло на благо автомобілістів», - наголосив головний «дрожник» області.

Анатолій Посполітак пообіцяв, що служба автомобільних доріг області буде допомагати вирішити цю проблему з мінімальними втратами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Конрад Карлович Міхельсон Показати IP 18 Лютого 2013 14:52
аякже,миші зїли
Дід Показати IP 18 Лютого 2013 19:21
І які дороги ви посипали краденим піском?! Щось вас взагалі цю зиму не було видно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus