USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Дуби із Боголюбського лісництва крав мешканець сусідньої області

28 Квітня 2016 18:31
Волинські лісоохоронці знайшли крадія чотирьох дубів.

Вчора, 27 квітня, близько 17 години лісова охорона ДП «Ківерцівське ЛГ» виявила у кварталі 54 Боголюбського лісництва порізку чотирьох дубів діаметром 51, 37, 36 та 33 сантиметри.

Судячи зі слідів, вона трапилася цього ж дня. Про це повідомили у прес-службі Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Лісоохоронці почали пошуки крадія, опитали жителів поблизьких сіл і вийшли на слід лісопорушника. Ним виявився житель села Ташева Демидівського району Рівненської області Михайло.

Для цього чоловік «запряг» у свого «Жигуля» звичайнісінького воза і зробив дві ходки у сусідню, Волинську область. За два рази вивіз 11 колодок по 2 метри 60 сантиметрів. Тим самим завдав лісогосподарству шкоди на 16 433 гривень. Зараз справою про самовільну порізку та крадіжку чотирьох дубів займаються працівники Луцького районного відділу поліції. Вони і встановлять спільників ташівського дуборіза.

Сергій ЦЮРИЦЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus