USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Двох представників громадськості делегують у луцьку поліцію

26 Серпня 2016 21:05
До Луцького міського голови звернувся начальник місцевої поліції із проханням делегувати двох представників громадськості до роботи в поліції.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 26 серпня.

Так, Громадська рада при міському голові, що складається із 25 чоловік, рекомендувала двох представників - Тетяну Біскуп із Волинської обласної Асоціації захисту прав малого та середнього бізнесу «Бізнес-Волинь» та члена ГО «Форум українських журналістів» у Волинській області Володимира Данилюка.

«Добре, що є Громадська рада, і її члени плідно працюють. Вони обрали зі свого складу двох представників. Але є і певні громадські організації, які не увійшли до громадської ради. На мою думку, це не зовсім об’єктивно», - зазначив голова профільної комісії Микола Федік.

Він запропонував вивісити на сайті Луцької міської ради відповідне оголошення, а заяви від представників громадських організацій прийняти в двотижневий термін, далі розглянути кожну кандидатуру і прийняти зважене рішення.

До слова, сьогодні, на засідання профільної комісії ні Тетяна Біскуп, ні Володимир Данилюк не з’явилися, хоча їх і запрошували:

«Сьогодні кандидати комісію проігнорували. А тим часом ми маємо голосувати. Але за кого? Тому пропоную зняти питання з порядку денного, вивісити оголошення на сайті міської ради. Будуть ще охочі взяти участь у голосуванні – добре, не буде – значить не буде», - підсумував Микола Федік.

Тож, члени профільної комісії таку ініціативу підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
123 Показати IP 26 Серпня 2016 21:51
И дядю Фёдора, сторожа. Там всех подряд уже брать стали?
віктор Показати IP 27 Серпня 2016 08:23
с*ка грузіни туп*рилі-авакова в форму і впатруль копняками закопають а громадськість в обличі цих сторожів -пеньками в ж*пу
віктор Показати IP 27 Серпня 2016 08:34
а ситуація з криміналом тільки наростає.квартіри бомблять.паліція паралізована.закон савченко-бред.а ми форму шиєм-нову.неміняти форму.нетреба було середній склад розганяти а вищий залишати а тепер громадськість що воно розуміє в слідстві чи в розшуку ганьба цій поліції та реформі ВОНА ПРОВАЛЕНА ХАТІЮ АВАКОВА НАНАРИ
Анонім до віктор Показати IP 27 Серпня 2016 10:17
Погоджуюсь з цим до поліції прийшли бездарь, не знають де стати і що робити - повний розгул криміналу. Ви подивіться, що робиться в лісовій галузі Волині форточка краде на очах у всіх і відповідальними робить деректорів тому, що повна мовчазна йде порука.
Буде Показати IP 27 Серпня 2016 09:42
Рано чо пізно за розвал і повну паралізацію правоохоронної системи хтось сяде!
ВІКТОР Показати IP 27 Серпня 2016 11:06
чи сяде нефакт а нашим дітям по вулиці ходити де куча отморозків ходить в цьомму вбачаю небезпеку а шпига сидить і друшляє думають так минеться
Менти Показати IP 27 Серпня 2016 12:39
Шпига генерал з рівненської .всіх адекватних реформував. Лапін дає вказівки..... Коли спитають з нього за типа активістів...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus