USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Дитсадок у Нововолинську офіційно передали прокуратурі, - ЗМІ

29 Жовтня 2013 17:44
У пікантному становищі опинився голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук. Точніше, він сам себе у це дуже цікаве становище загнав, - інформує ПроНовік.
24 жовтня 2013 року Борис Петрович, як і обіцяв, підписав розпорядження про передачу нововолинського дитсадка прокуратурі.

ДОКУМЕНТ

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
24 жовтня 2013 року м.Луцьк № 424

Про погодження передачі нерухомого майна
з комунальної у державну власність

Відповідно до пункту 4 Порядку подання та розгляду пропозицій щодо передачі об’єктів з комунальної у державну власність та утворення й роботи комісії з питань передачі об’єктів у державну власність, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482, ураховуючи рішення Нововолинської міської ради від 30 серпня 2013 року № 25/8, на підставі листа прокуратури Волинської області від 10 вересня 2013 року № 13/2-56 погодити передачу нежитлового приміщення загальною площею 696,1 кв. метри, розташованого за адресою: вулиця Маяковського, 19, м.Нововолинська, з комунальної власності територіальної громади міста Нововолинська у державну власність для розміщення прокуратури міста Нововолинська.
Голова Б.КЛІМЧУК

Як за старих радянських часів, наприкінці зацитую державного мужа - голову Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука. Уже підмахнувши безпрецедентне розпорядження за №424, він обурено й саркастично заявив із приводу значно дрібнішої (лишень 4 сотки) оборудки в одному з райцентрів:
«Суддя махнув рукою і… забрав від школи землю на користь фізичної особи. Це нонсенс. Ну, стадіон, а на біса потрібний дітям той стадіон? Треба, щоб правильні люди збудувались у Рожищі».
ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ У ШКОЛИ ЗАБРАЛИ ЗЕМЕЛЬНУ ДІЛЯНКУ
Забираємо сарказм і накладаємо ці слова Клімчука на скандальну оборудку дитсадком у Нововолинську: «Ну, комунальний дитсадок, а на біса потрібен дітям той дитсадок? Треба, щоб правильні люди комфортно жили і правильно все «рішали» в Нововолинську!
ЧИТАТИ ЩЕ: ПРОКУРАТУРУ НОВОВОЛИНСЬКА ЛЮДИ ПРОСЯТЬ ВИСЕЛИТИСЯ З ДИТСАДКА. ТЕКСТ
Наталя Камишникова, спеціально для Проновік.інфо
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus