USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Екс-голова РДА на Волині програв суд проти газети

24 Листопада 2014 16:38
Володимир-Волинський суд сьогодні, 24 листопада, виніс рішення по справі за позовом уже екс-голови Володимир-Волинської РДА Володимира Савчука до газети «Місто вечірнє». У задоволенні позову про захист честі, гідності та ділової репутації Володимиру Савчуку відмовили.

Нагадаємо, що, перебуваючи на посаді голови Володимир-Волинської РДА Володимир Савчук подав на газету в суд через те, що та опублікувала дві статті, присвячених йому. В них розповідалося про те, як Володимир Савчук керував підприємством ВАТ «Родючість» і як занедбав його, окрім того, йшлося і про нетактовне ставлення до своїх підлеглих, яких він, нібито, називав баластом.

Щодо нетактовності, то ще перед початком засідання пан Савчук чомусь ужив до людей, які приходять підтримувати газету, слово «зоопарк».

Варто зазначити, що підтримати газету сьогодні прийшло більше десятка людей, а Володимира Савчука - одна людина.

Під час судового засідання пан Савчук себе доволі самопевного і навіть намагався дискредитувати людей, які працюють у газеті, поширюючи про них інформацію про нібито участь у якійсь бійці. Він знову знизував плечима і казав, що не знає яку кількість акцій у ПАТ «Родючість» має його родина. Хоча наприкінці попереднього судового засідання 17 листопада, яке тривало протягом п’яти годин, зізнався, що члени його родини володіють понад 50% акцій підприємства.

Згодом сказав, що у президії та членах мандатної комісії товариства є члени його родини.

До слова, 17 листопада, президент Петро Порошенко своїм розпорядженням звільнив Володимира Савчука з посади голови Володимир-Волинської РДА.

Суд розглянув документи по справі, надані сторонами засідання, вислухав дебати і виніс свій вердикт.

Володимиру Савчуку відмовили в задоволенні позову проти газети «Місто вечірнє». Хоча за ним зберігається право подати на апеляцію.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
З княжого Показати IP 24 Листопада 2014 16:58
Браво! Нарешті хоч одного на місце поставили. Але якби я там був і почув слово зоопарк, тоб Савчук із суда біг.
віктор Показати IP 24 Листопада 2014 17:54
коли один чоловік заявив що половина волинських чиновників злодії і хабарники то на нього подали до суду і суд зобов'язав його вибачитись. чоловік вибачився...він сказав- я запквняю що половина волинських чиновників не злодії і хабарники.
Люба Показати IP 24 Листопада 2014 19:34
А наш Петя все сидить і думає, що добре Савчука використав.
козловський Показати IP 24 Листопада 2014 21:13
Не вдалося Пєті цього разу.Пора вже. пора вудочки скручувати!
життя Показати IP 24 Листопада 2014 21:16
Не розумію., ну хто його такого ту ..ого рекомендував на таку посаду.Ой Петро. Петро !,,,
Оксана Показати IP 24 Листопада 2014 21:35
Сачук твоя пісенька спєта!!!
Лось Показати IP 24 Листопада 2014 23:24
Ще й пі%дюлєй відхватив, кажуть:)
Маруня Показати IP 25 Листопада 2014 11:14
А група підтримки у Залуського (редактора газети) яка!!! Всі його працівники (з магазину та ломбарду) і родичі прийшли. Так-так, він володіє "заводами-параходами", а не лише газетою. Савчук ще той фрукт, чого сунувся у ту районну владу, так і не зрозуміло. Але й "правдолюбець"-редактор не далеко пішов. А Христинка-журналістка чого варта! Цікаво, кредити вже всі віддала? Чи банки й досі шукають? Вважаю так, якщо боретеся за правду, то будьте правдивими до кінця. А то виходить так: там де мені вигідно я за правду, а де невигідно, то до біса ту правду!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus