USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Федерація футболу Волині отримала оцінку за річну роботу

25 Грудня 2014 16:52
Президент Федерація футболу Волині Віталй Кварцяний, звітуючи про роботу у 2014-му році, поставив усім своїм підопічним оцінку «задовільно».

Про це йшлося під час підсумкового засідання результатів роботи федерації футболу на Волині сьогодні, 25-го грудня.

Так, з його слів, головними проблемами Федерації є погіршення фінансування, а от серед досягнень він виокремив виконання програми спортивних ігор.

«Рік був складним. Сьогодні у нас 38 колективних членів. Ми провели 51 захід, де змагалися спортсмени різних вікових категорій. Також втілили клубну систему й єдину реєстрацію футболістів, починаючи із 10 років. Щодо фінансування, то із запланованої суми в 1 мільйон 956 тисяч гривень ми отримали 1 мільйон 40 тисяч гривень. Втім, дякую за підтримку всім благодійникам і футбольному клубові «Волинь», - інформував голова комітету Федерації Василь Кохановський.

Після цього хвилиною мовчання усі вшанували пам’ять про екс-губернатора Бориса Клімчука - він був людиною, яка завжди підтримувала розвиток футболу на Волині.

«Якщо проаналізувати оцінку роботи Федерації Футболу на Волині, то я можу нам всім поставити оцінку задовільно, адже з основними завданнями ми справилися», - наголосив Президент Федерації Віталій Кварцяний.
Як зауважили члени Федерації, наступного року вони планують збільшити кількість спортивних закладів із 51 до 60.

Окрім того, переможців спортивних змагань нагородили кубками, грамотами, подяками та призами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
болільник Показати IP 25 Грудня 2014 17:13
Яка доля матчу Волинь - Металіст? Волинь буде догравати чемпіонат чи буде грати?
БАРАБАС Показати IP 25 Грудня 2014 18:23
ДУЖЕ БАГАТО БРЕХНИ
333 Показати IP 25 Грудня 2014 20:30
Нормально спрацювали. Підвели підсумки. Таких клоунів як Магера взагалі на поріг федерації впускати не можна без довідки від психіатра!!! Посміятися можна в цирку або в іншому місці, а не слухати його будь зна що.
присутній Показати IP 25 Грудня 2014 22:35
Якщо там і був клоун, то це Кварц. суцільний популізм, брехня та дурня. А всі огидно посміхувалися і робили вигляд, що ніби все так і треба. Магера, до речі, справжній фанат футболу, який не словом а ділом це підтвержує
333 до присутній Показати IP 26 Грудня 2014 08:05
Яким саме ділом? Тим що позорить футбол. Що конкретного він зробив? А поговорити то всі можуть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus