USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Фестиваль SuperМам у Луцьку запрошує пригадати дитинство

5 Травня 2015 10:50
Тільки супермама може одночасно вирішувати бізнес-питання по телефону, готувати страви на всю сім’ю, як у мішленівському ресторані, забавляти одну дитину, годуючи іншу, прибирати, прасувати, при тому ще й гарно виглядати.

Чи ви втомлені, чи веселі, чи стрункі, чи набрали вагу після пологів, у вечірній сукні чи в халаті біля плити, бізнес-леді чи домогосподарка, знайте: ви найкращі, найгарніші, найкоханіші.

10 травня (неділя) о 14.00 в обласній дитячій юнацькій спортивній школі (вулиця Шевченка, 3) відбудеться перший фестиваль супермам, - повідомляють організатори.

На фестиваль супермам ініціатори заходу приготували цікаві майстер-класи, інтерактивні розваги, романтичний танець від привабливого Олександра Тіко та зустрічі з цікавими людьми.

«Ми хочемо зробити для вас свято. Дати змогу відпочити, дізнатись щось нове, посміятись та зарядитись позитивом», - стверджують організатори.

Представник органічної косметики Pevoma Botanique навчить готувати один з видів своєї продукції, а візажисти з Оріфлейм покажуть, як екстремально-швидко привести своє личко в порядок та облаштують свій бьюті-бар, де під час всього свята ви зможете зробити легкий make-up.

Для матусь, які бажають зробити свої стосунки з дітками ще теплішими і зрозумілішими, психолог Марина Скиданенко проведе ігровий майстер-клас «Почуй свою дитину».

Отримати відповідь на одвічне запитання «Чи жити лише заради дітей, чи все-таки поєднувати кар’єру, сім’ю і відпочинок» ви зможете, поспілкувавшись з гостею – супермамою, волинською шоу-зіркою, красунею Наталкою Войтович, яка з радістю поділиться своїм досвідом.

Для тих, хто бажає вести здоровий спосіб життя, стати стрункішими, енергійнішими, радіснішими, організатори попросили фітнес-клуб ФітКьорвс та еко-кафе Оазис поділитись своїми секретами. А клуб «Спорт для мам», який очолює Олена Чирук, покаже і розкаже, як можна тренуватись з дітками від 0 до 3 років.

Ведучий, стильний та харизматичний Михайло Кузьмич з ТВ-проекту «Ранок Нової Волині» додасть гармонії та позитиву своєю чоловічою енергетикою та усмішкою. Михайло проведе декілька авторських конкурсів та допоможе мамам ближче познайомитись одна з одною під час ігротеки «Кола знайомств», - стверджують організатори.

Конкурси для маленьких учасників, розвивалки та майстер-класи підготував дитячий клуб «Розумаха». А компанія Huggies проведе для малявочок змагання підгузків. Торгова марка «Лімо» подарує велику кількість смачного морозива. Найактивніших маленьких переможців конкурсів буде нагороджено шоколадними медальками від ТМ «Шоконель».

Під час активного свята ніхто не залишиться голодним. Бургери та сендвічі, напої та солодощі, зелені коктейлі, чай та кава забезпечать енергією мам та діток на цілий день!

Для суперзручності відвідувачам флешмобу облаштують зону гігієни з «гаджетами» від ТМ «Huggies» (підгузки, вологі серветки, пеленальні столики) - все, що потрібно для комфорту наших гостей. Також окремо буде облаштована ігрова зона для діток з цікавими розвивалками і інтерактивними іграми!

Допомагати діткам і мамам будуть запрошені няні-волонтери з Луцького педагогічного коледжу, аби всі змогли гарненько відпочити і розважитись.

Також відбудеться суперфлешмоб від наших дівчаток з «ФітКьорвс» і активних мам «Комільфо», після якого гарантовано мегапозитивний заряд стрункості, бадьорості і оптимізму! Для релаксу – перегляд короткометражок на великому екрані.

Отож, супермами! 10 травня одягайте зручний одяг, кросівки або будь-яке взуття без підборів, беріть діток або залишайте їх вдома на близьких - і вперед перемагати буденність своїм позитивом! Початок о 14.00. Беріть з собою маленькі подушки – згадаємо дитинство, - закликають організатори.

Благодійний внесок від 25 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus