USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Фестиваль для дітей від ДУКу в Луцьку

1 Червня 2015 19:42
Бійці Добровольчого українського корпусу та члени Правого сектору влаштували фестиваль до Дня захисту дітей зі збором коштів.

Захід відбувся сьогодні, 1 червня, в міському парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини командир 3-го батальйону Добровольчого українського корпусу друг Устим, головна мета заходу – збір коштів для діток, які перебувають на лікувальні у волинських медичних закладах. Зокрема, планується, що за зібрані кошти буде придбана постільна білизна для дитячого відділення обласної інфекційної лікарні.

«Напередодні ми зустрілися з головним лікарем інфекційної лікарні і поцікавилися, чи потрібна їм допомога. З’ясувалося, що фінансування у них на низькому рівні. В них не завжди є елементарне – постіль. Вона вже вся потребує заміни. Тож після заходу ми підрахуємо гроші й оформимо звіт», - розповідає друг Устим.
Власне, такий захід вирішили влаштувати після ярмарки на вербну неділю на підтримку воїнів АТО. Організатори побачили,що в них є велика аудиторія прихильників. Тож вирішили захід повторити.

Окрім збору коштів, метою акції є й інформування про ДУК, Правий сектор і про те, чим вони займаються. Зокрема, відвідувачі можуть дізнатися про патріотичне виховання в лавах організації.

«Ми б хотіли, щоб люди зрозуміли і що Правий сектор не негативна організація з надто радикальними поглядами. Це чудові люди, які себе появляють як на передовій, так і в громадському секторі», - зауважує Устим.
В рамках заходу заплановані пригощання чаєм і домашніми пирогами від волинян, кулешем від луцьких козаків, шашликом від ресторації азербайджанської кухні. Також охочим демонструють амуніцію, з якою воюють добровольці і військовослужбовці Збройних сил України та показують бойові трофеї.
Крім того, організатори запланували виступи театру вогню «Бум», дитячих гуртів міста та показові виступи прикладного карате.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Лучанин Показати IP 1 Червня 2015 20:34
А чого не покажуть як зелені джіпи і не джіпи порозтавляли на тротуарах що й не пройти
222 до Лучанин Показати IP 2 Червня 2015 06:51
І як вони ними по місту літають незважаючи ні на які правила дорожнього руху, хай це пояснить той Устим
Анонім Показати IP 1 Червня 2015 20:49
і вогнепальну зброю для чогось принесли.
Марічка до Анонім Показати IP 1 Червня 2015 22:50
СЛАВА НАЦІЇ!!!
ВІтя К Показати IP 2 Червня 2015 01:29
ЗА бабос Палиці класно бути патріотами
Лучанка до ВІтя К Показати IP 2 Червня 2015 08:14
Тобі мало платять - от і бісишся?) Так може ти просто мало вартуєш?!)
До 222 Показати IP 2 Червня 2015 10:05
Що він може пояснити??? Взагалі, які підстави носити вогнепальну зброю в мирному регіоні? З машинами Аваков ставив завдання.... "Малиші", ДУКИ (3 машини), "АЙДАРИ" (2 машини), так і літають по Луцьку, а не в зоні АТО. А ДАІ цього не бачить, зато щимлять простих водіїв. Революціонери...
злий правосєк що їст Показати IP 3 Червня 2015 21:17
Зброя вся ліцензійна і розряджена, давалась в руки під наглядом. Треба показати молоді що це таке заради вас же було зроблено.Всього було 4 камуфльованих машини , та й ті не мішали проїзду або проходу.
звола Показати IP 4 Червня 2015 23:11
Не смійте чіпати нащадків воїнів УПА! Тролі Ви москальські!
Леся Показати IP 4 Червня 2015 23:34
Як на мене, свято вийшло шикарне. Діти мали змогу подивитися на своїх героїв, на їхню зброю, навіть, скуштувати їхню їжу. Діти були в захваті, і про це свідчать виставлені тут світлини. Героям, які влаштували це свято, слава!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus