USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Фестиваль вуличної їжі в Луцьку. День другий

4 Травня 2015 16:09
Польський журек, волинські ковбаски, чилійське вино… Далеко не весь перелік страв, якими частують учасників фестивалю вуличної їжі «LutskFoodFest».

Сьогодні, 4 травня – другий день фестивалю. Власне, згідно з попередніми підрахунками, в замку Любарта в перший день побували близько 5 тисяч людей.

Представник організаторів Сергій Карпюк розповів, що фестиваль перевершив усі сподівання.

«Поки рано говорити про висновки чи підсумки. Але вчора ми прийняли неймовірно велику кількість гостей, це перевершило наші очікування в три рази. І ця тенденція дуже радує. Програма другого дня насичена, як і вчора, будуть виступи ді-джеїв, живих гуртів, вокалістів, учасники проводитимуть майстер-класи, будуть благодійні аукціони на потреби АТО.
Направду, дехто з лучан, хто приходив у перший день фестивалю, нарікали на чималі черги. Сьогодні ж людей на порядок менше. Сергій Карпюк пояснює - ймовірно, це пов’язане з тим, що в понеділок лучани вирішили попрацювати, та й учора багато хто бачив фестиваль. Ймовірно, такому розподілу відвідувачів посприяло й те, що фестиваль, який планували провести у суботу-неділю, був зміщений на день.

Власне, на фестивалі були представлені не лише відомі заклади харчування. Приміром, власний павільйон мали й дівчата, які займаються домашньою випічкою «Eatmycake». Юля Макарчук разом зі своєю подругою Настею Цимбалюк запрошували посмакувати домашніми солодощами і тістечками.
«Дуже класно що такий фестиваль організували. Такі заходи варто проводити щороку. Приємно, що організатори – молодь. Це новий поштовх, цікаво для молоді. Тут музика, дегустація невимушена атмосфера», - кажуть дівчата.

Вікторія і Артем також поділися враженнями від фестивалю: «Луцьк - провінційне місто. І це вперше, що такий захід відвідала велика кількість людей, які прийшли відпочити. Добре, що організатори вигадали провести такий фестиваль на свята. В цьому руслі варто далі працювати. Думаю тут всі задоволені».
Окрім того, що відвідувачам пропонували скуштувати різноманітні страви від чорних бургерів до шедеврів болгарської чи польської кухонь, лучани могли й повчитися готувати страви «від шефа».

Приміром, кухар з кафе «Намасте» Олександр Головко пояснив лучанам як приготувати «хумус» - вегетаріанський паштет з нуту зі спеціями.
Окрім того, розважалися на заході й діти. «Головне, що дітям сподобалося. Вони й ліпили, і розмальовували печиво. Варто проводити такі заходи», - поділилася враженнями гостя фестивалю Ірина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
фестиваль класс Показати IP 4 Травня 2015 21:24
кум выиграл модем от интертелекома и спиртного на халяву надегустировал
я Показати IP 4 Травня 2015 21:42
это не фестиваль уличной еды, а просто какой-то большой пикник...
ЛУЧАНИ Показати IP 4 Травня 2015 22:10
дякуємо, що почали таке робити, але до ідеалу ще далеко, дуже далеко. на таку 3. тому, що дійсно-це не фестиваль вуличної їжі. це щось типу того, але дуже далеке від реальності. проте, ще раз повторюсь-це дуже добре, що таке придумали! треба рости далі та розвиватимь, мінімум до Києва,а максимум до Парижу))))
зауважу Показати IP 5 Травня 2015 14:45
організатори не врахували, що відвідувачі-не лише молодь. музичні сети були занадто трансовф, напрягаючи навіть прогресивну молодь. уявляю як було це слухати 60-річним людям!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus