USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Французькі студенти купили для України дві швидких, - волонтер з Волині

25 Березня 2015 09:22
Французькі студенти зібрали кошти, купили та привезли в Україну дві швидких допомоги! Про це інформує в мережі волонтер Наталія Соколова.

"Вони самі переганяли ці супер-машини 10 днів! Зупинялися в Німеччині, в Чехії, скрізь зустрічалися з однодумцями, що підтримують Україну у важкі часи... І сьогодні нарешті приїхали до Києва.. До історичного місця - Аскольдовоі Могили. Не говорять українською, але щасливо усміхаються... Подарували нам з Olia Chuiko НАЙКРАЩІ емоції за цей неймовірно важкий день). В мене радість і щастя, а на Олю і Taras Durbak з Благодійний Фонд "Міжнародна Асоціація Підтримки України" лягли ще й організаційний "клопіт" замитнення у Франції, підтримка студентів під час подорожі, ночівлі і бузпека, проходження кордону, логістика в Україні, розмитнення в Україні, реєстрація, прописання умов передачі, перевірка ходових...поселення студентів в Києві і ще багато всього. Господи, бережи наших дітей", - розповідає волонтер.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 25 Березня 2015 09:56
О соклолова на халяву в парижі побувала... :) хороша робота бути волонтером в івахува :)
Аноніму Показати IP 25 Березня 2015 12:33
Соколова просто зустріла студентів на Аскольдовій могилі в Києві разом з організаторами цієї подорожі- Міжнародною Асицією підтримки України. А вам нейметься)) чи не довольні, що французи швидкі привезли?
Анонім 2 до Аноніму Показати IP 25 Березня 2015 12:48
він(вона) заздрить, що Париж і його видатні місця бачитиме лише на моніторі чи листівках)
Student Показати IP 25 Березня 2015 17:30
Які молодці французькі студенти! Тре подумати, як організувати таку всеєвропейську студенську акцію.. і будемо спілкуватися більше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus