USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Французи зібрали фуру медобладнання для волинських лікарень

30 Липня 2015 15:05
Французькі патріоти зібрали та завантажили фуру медобладнання та медмеблів для волинських лікарень. Про це в мережі інформує волонтер Наталка Соколова.

"Наше вчорашнє завантаження гуманiтарноï фури для Волинськоï областi. Ми доповнили тулузьке завантаження Liudmyla Popenko, щоб прийти на допомогу лiкарням та пологовим будинкам цiєï областi. Дуже дякую тим, хто допомiг завантажити цю фуру, незважаючи на пiзню годину (фура приïхала на завантаження о 21 год 30 хв) Французькi друзi-волонтери Фiлипп, Антуан, Рене та водiй Вадим дуже вправно та швидко завантажили обладнання та меблi", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, небайдужі французи укомплектували фуру такими речами, як iнкубатор та ваги для немовлят, iнфузомати, меблi для пологових будинкiв, дефiбрилятор та рiзноманiтним обладнанням для людей з обмеженою здатнiстю пересування (милицi, ходунки, iнвалiднi крiсла, медичнi лiжка тощо).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучани Показати IP 30 Липня 2015 15:07
і півроку будуть розмитнювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus