USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Небесна сотня» - Герої України

21 Листопада 2014 21:00
Президент Петро Порошенко присвоїв звання "Героя України" Небесній сотні.

Про це повідомив прес-секретар президента Святослав Цеголко.

"Указ підписав щойно, під час зустрічі з родичами Героїв", - зазначив він у своєму Twitter, передає "Українська Правда".

Як відомо, у п'ятницю родичі загиблих героїв Небесної сотні освистали президента Петра Порошенка, коли він приїхав на алею Небесної сотні, щоб покласти там квіти.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Дончанин Показати IP 21 Листопада 2014 21:09
коментар було видалено
ВЦМДПЛ Показати IP 21 Листопада 2014 21:37
Слава героям! Хочеться не вірити приказці "Революцію роблять герої а плоди пожинають падліци"( Приклад:Кубів, Мохницький, Ярема його дружарик Терещук) На жаль після революції гідності в Україні не зроблено ні одного конкретного кроку в напрямку реформ. Всім хто крав міліардами дали можливість дременути. Одними призивами триматись просрали Крим, продовжуємо просирати Донбас. Три тижні мусолили угоду видали документ похожий на декларацію часів КПРС. З весни говорят про реформи, постає питання,, що мішало цьому уряду хоч щось з них розпочати. Західна преса називає наших лідерів "названими реформаторами", які самі визвались і при цьому нічого не роблять щоб зламати цю корумповану систему Прогнозована ситуація, якщо так буде продовжуватись ваід нас просто відмежуються і оставлять на одинці з Росією. Я думаю це ми вже скоро відчуємо.
Дончанин Показати IP 21 Листопада 2014 22:09
коментар було видалено
Анонім Показати IP 21 Листопада 2014 23:31
коментар було видалено
до Даунчанина Показати IP 22 Листопада 2014 00:34
Згинь нечиста сило,згинь
Лучанка Показати IP 22 Листопада 2014 09:43
Рівень цинізму і лицемірства зашкалює у цій країні. Людей розпирає від якогось свого поняття людяності і милосердя. Досить дивного і часом незрозумілого...Існує Небесна Сотня і не існують загиблі (ім'я яким - Легіон) прості мирні мешканці Донбасу, прості військові, ті самі беркутівці, котрі просто виконували наказ тоді (для когось злочинний, для когось - ні). Існує Голодомор 33-го і не існує стареньких, які зараз там, в зруйнованих селах вмирають від голоду...Що ми за люди? Як нас назвати? Яке світле майбутнє ми побудуємо, коли в нас звіряче обличчя? Коли в нас стільки ненависті до тих, хто виборює своє право бути іншим. Просто іншим! Просто мати інший світогляд і право бути собою, а не таким, як хочется комусь там...Невже Небесна Сотня загинула за цей ідіотизм, що коїться у країні? Люди, ви сліпі? Повертаються старі часи тоталітаризму, з тими самими методами роботи, з тією самою брехнею. Що за поняття "Європейські цінності"? А поняття " загальнолюдські цінності" вже не актуальні? Просто людські цінності... Але... Ісуса Христа, якби він зараз спустився на Землю, просто записали би в сепаратисти (одна сторона) і в бандери (інша) та була би нова Голгофа...За тисячу років людство не змінилося...
Петі Порошенку Показати IP 24 Листопада 2014 08:53
Пане Президенте! Коли присвоїте звання Героя України тисячам загиблих воїнів на Сході? Коли дасте допомогу, квартири? Вони теж загинули за Україну. Чи зробили ідолів з сотні і не бачите загиблі тисячі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus