USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Чиновнику з ОДА вручили подяку за мужність та героїзм

1 Квітня 2015 14:20
Чиновник Волинської облдержадміністрації повернувся із зони АТО на своє постійне місце роботи. За мужність і героїзм його відзначили подякою.

Про це йшлося під час оперативної відеоселекторної наради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, високопрофесійне виконання службового обов'язку подяку вручив голова Волинської обласної державної адміністрації головному спеціалісту із загального відділу департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА, учаснику антитерористичної операції Кроліку Олександру Сергійовичу.

«А кажуть, що серед чиновників немає героїв», – жартома додав Гунчик.

Чоловіка, який був на сході, весь зал зустрів стоячи і гучними аплодисментами.

Нагадаємо, приблизно 40 держслужбовців-волинян різного рівня перебувають у зоні АТО.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик запевнив, що в зоні АТО наразі перебувають приблизно 40 держслужбовців з Волині (районного та обласного рівнів), сільські голови та депутати.

Зауважимо, Гунчик заявив, що в разі, якщо отримає повістку, то не переховуватиметься від військової служби за кордоном, а вирушить у зону АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Підтверджую Показати IP 1 Квітня 2015 14:53
За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, високопрофесійне виконання службового обов'язку подяку вручили голові Волинської обласної державної адміністрації, головному спеціалісту із загального відділу департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА, учаснику антитерористичної операції Короліку Олександру Сергійовичу. Подяку вручено голові ОДА!
Оп-ля Показати IP 1 Квітня 2015 14:54
А першого комента вже немає...
Світлана Показати IP 1 Квітня 2015 16:41
приблизно 40 чиновників воює, а тисячі яйця чухають в кабінетах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus