USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Голова РДА на Волині привласнив майно підлеглих

18 Квітня 2014 12:08
Викрили посадовця, який незаконно привласнив майно членів колективного підприємства, - інформують у прокуратурі області.

Так, прокуратура Камінь-Каширського району розпочала кримінальне провадження про зловживання повноваженнями, що завдало тяжких наслідків інтересам громадян, колишнім керівником Камінь-Каширського спеціалізованого лісогосподарського підприємства, який у подальшому обіймав посаду голови районної державної адміністрації.

Під час перевірки, проведеної прокуратурою в порядку нагляду, з'ясувалося, що посадовець незаконно привласнив майно членів лісогосподарського підприємства.

Згідно з договорами купівлі-продажу він отримав частину майнових часток (паїв) своїх підлеглих без оплати їх вартості, ще частину – привласнив без укладання жодних договорів.

Відомості про цей факт внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 3641 Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
333 Показати IP 18 Квітня 2014 13:27
Ще б по горохівській цариці провели б перевірки. Багато чого можна знайти по аферах з землею, але комусь це мабуть не вигідно
Горохівець Показати IP 18 Квітня 2014 14:37
Гряде "Третій Майдан"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus