USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Греко-католицькій церкві віддали землю на Львівській

30 Липня 2015 12:12
Одна із релігійних громад Луцька отримала у постійне користування земельний наділ.

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання 76-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 30 липня.

Так, до начальника управління земельних ресурсів міської ради Сергія Шабали звернулися представники Парафії Катедрального Собору Пресвятої Богородиці міста Луцька Української греко-католицької церкви з проханням надати їм у постійне користування земельної ділянки для обслуговування храму на вулиці Львівській, 1б.

Таким чином, луцькі депутати вирішили піти назустріч релігійній громаді й підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Луцьк Показати IP 30 Липня 2015 15:01
Католикам дають ділянки, протестантам дають, а православних сварять між собою і обділяють називаючи москалями -волинян, бендерівцями-прихильників кп. Оце і є внітрішність" українців".
Анонім Показати IP 30 Липня 2015 19:48
Прихожани греко-католицької церкви будувати будуть храм за зібрані ними ж кошти ! Є різниця в тому, що всією громадою українці будували храми, а вони УПЦ .Громада хоче, щоб ці храми були УПЦ КП і Кіріла в них не згадували і кошти не перераховували в Росію для Кіріла . Громада росіян, які проживають в Україні нехай свої кошти збирають і будують Російські православні церкви в Україні. Ніхто з українського народу не забороняє етнічним росіянам будувати храми за їхні кошти ! А є питання:Кіріл як приїжджав в Київ чому парафіяни УПЦ з усієї України їздили в Київ, щоб його побачити і почути?! Хто він для вас парафіян УПЦ і чому Ви їздили на зустріч?
християнка Показати IP 30 Липня 2015 19:53
Чому Кіріл не поговорить з Путіним про припинення війни ?! Чому не чути Кіріла і не говорить про ситуацію на Сході Україні і про парафіян Сходу мовчить ?! Я думаю Путін ( якби Кіріл на тему війни говорив) якусь реакцію мав би ! Чому Кіріло мовчить ?! ЧОМУ?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus