USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Громадські організації Волині підписали угоду про співпрацю

23 Вересня 2014 16:50
Допомога армії, люстраційні процеси та створення центру вишколу добровольців: заради вирішення цих завдань угоду про співпрацю підписали активісти громадських організацій Волині.

Про це йшлося під час прес-конференції представників громадських організацій 23 вересня.

Як повідомив лідер «Правого сектора» Волині Павло Данильчук, з цією ініціативою до нього звернулися колеги із інших організацій, з якими раніше співпрацювали неформально. Список підписантів, з його слів, згодом може розширюватися, а угода про співпрацю – доповнюватися. Наразі серед тих, хто підтримав угоду – «Правий сектор», Автомайдан України, ВО Майдан Волині, Спілка власників зброї Волині Ігоря Алексєєва та інші.

Павло Данильчук виокремив три основні питання, вирішенням яких готові спільно займатися громадські структури. Перш за все – це координація дій для допомоги армії та добровольчим батальйонам, якими не займається облдержадміністрація. Друге питання – об’єднання в зусиллях напередодні виборів, активісти стверджують, що не повинні допустити у нову Верховну Раду депутатів, які голосували за диктаторські закони 16 січня (йдеться про волинян-мажоритарників Івахіва, Єремеєва та Мартиняка). Третє питання – об’єднання зусиль у підготовці добровольців, які бажають вирушати на Схід. Також є думка про створення ви шкільної бази підготовки добровольців.

Варто зауважити, що наразі не підписали угоду представники Самооборони Майдану Волині. Зі слів активіста Андрія Хведчака, він не знає випадків, коли через нескоординованість дій між організаціями відбувався конфлікт інтересів, та не розуміє, яким чином підписання угоди підвищить ефективність роботи громадських організацій.

Своєю чергою, Павло Данильчук наголосив, що підписання угоди – крок, якого чекає від активістів громада. З його слів, угода слугуватиме для того, щоб не було непорозумінь, коли, наприклад, утворюють декілька ініціативних груп для збору коштів для якогось батальйону. Він зауважив, що головні завдання громадських активістів наразі – допомога армії, люстраційні процеси та «чмирилово регіоналів». Також у майбутньому планують створити центр патріотичного виховання для молоді Волині.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
вова Показати IP 23 Вересня 2014 16:59
цікаво як наших прокурорів суддів митників податківців і так далі пролюструють!? надіємось на краще
вован Показати IP 23 Вересня 2014 17:10
Богата Волинь на клоунiв
Політолог Показати IP 23 Вересня 2014 17:17
Назва статті мала б звучати так:"Три озброєних мавпи обєднались у намірах подоїти місцевих олігархів. За гранату використовують закони 16 січня". Хлопці, та не голосували вони за ті закони (дивись виступ Єремеєва під час "ручного" голосування)! Тому й грошенят збити - не вийде. Доведеться ваші партизанські вишколи проводити в умовах, дуже близьких до воєнних (на сухпайках).
Анонім Показати IP 23 Вересня 2014 18:01
Нехай ці "організації" спочатку двері в ОДА, будівлю МВС... відремонтують, якщо вони громадськи! А то трощити перші, а ремонтувати за кошти людей? Приклад своєї громадськості покажіть для початку!!!
Ігор Показати IP 23 Вересня 2014 20:38
Клоун Данильчук)) ха
АТО Показати IP 23 Вересня 2014 23:22
Коли в командира "Азову" запитали, як воює Данильчук з Волині - він запитав :"А хто це такий ?" А ви і далі вірте його тріпології !!!
123 Показати IP 24 Вересня 2014 10:05
Я не в захваті від Данильчука, але той, хто називає його клоуном не знає, що клоун - це той, хто бере на сміх "розумних", але так, що вони сміються разом з ним.
Володимир Показати IP 24 Вересня 2014 12:04
Слова Андрія Хведчака підтримую. А то всі справи простих людей хитруни хочуть приписати собі. Не можна бути волонтером-професіоналом. Є проблема, вдалось вирішити, пішли далі. Хто цим займається знає. А коли потрібно разом скинутись фінансими щоб щось серйозне придбати, то по фейсбуку та телефону організувати спільну акцію дуже просто. А бути начальником в такій справі - не чесно.
888 Показати IP 24 Вересня 2014 21:44
хочуть об!єднатись щоб легше було красти!не так замітно буде,ви проводьте люстрацію,а не херньою страдаєте!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus