USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Гумконвой з РФ розвантажили. ОНОВЛЕНО. ВІДЕО

31 Жовтня 2014 14:00
"Гуманітарний конвой" з Росії, після проходження митного контролю на кордоні з Україною, перетнув український кордон. Про це інформує Еспресо.TV.

Про це повідомив заступник керівника національного центру управління в кризових ситуаціях МНС РФ Олег Воронов. Автомобілі перетнули кордон на КПП "Донецьк-Ізварине" і "Матвєєв-Курган".

Як стало відомо, вантажівки пройшли митний і паспортний контроль сьогодні, 31 жовтня, вранці.

Нагадаємо, вчора, 30 жовтня, повідомлялося, що четвертий "гуманітарний конвой" вже на кордоні з Україною.

Вантажівки почергово в'їжджали на територію прикордонного пункту, де їх оглядалиь російські прикордонники.

"На КПП присутні як російські, так і українські прикордонники і митники. Також на КПП працюють представники місії ОБСЄ, які спостерігають за ходом митних процедур", - пише видання.

За станом на 13:00 декілька вантажівок розвантажили.

Нагадаємо, третій "гуманітарний конвой" з боку РФ зайшов на територію України 20 вересня. Президент України Петро Порошенко назвав цю "гуманітарку" вторгненням на територію України. Всі колони російських вантажівок заходили на територію України без дозволу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 31 Жовтня 2014 10:08
Присутні ОБСЄ і наші митники з прикордонниками то немає чого хвилюватись!
Дончанин до Анонім Показати IP 31 Жовтня 2014 11:37
Да они и на тех гумконвоях были. Разве в этом суть проблемы, которую на пустом месте раздувает Украина?
Анонім до Дончанин Показати IP 31 Жовтня 2014 15:20
проблемы, которую на пустом месте раздувает Украина ще місяців 2 і буле дійсно пусте місце.
ІМХО до Дончанин Показати IP 31 Жовтня 2014 16:43
Ви то хоч наїлись з тих гуманітарок?
Дончанин до ІМХО Показати IP 1 Листопада 2014 08:31
Лично мне хватает зарабатываемых денег, чтобы покупать в магазинах то, что мне надо. А вот пакеты помощи пенсионерам, женщинам с малыми детьми и ряду иных категорий льготников надо из чего формировать. А конкретно в этом конвое основную часть груза составляют материалы, необходимые для устранения разрушений н\п, полученной ими в результате артиллерийских обстрелов. PS. Нужно быть абсолютно наивным, чтобы считать то, что именно эти конвои привозят основную часть требуемых для нас грузов.
Анонім Показати IP 1 Листопада 2014 08:57
«Присутствующие на КПП наблюдатели ОБСЕ и украинские пограничники имели возможность ознакомиться с содержимым груза, однако по непонятным российской стороне причинам не проявили к этому интереса», — сказано с сообщении на сайте МИД РФ.
Волинянин до Анонім Показати IP 2 Листопада 2014 03:39
Дончанин,чому ти гавкаєш як та шавка путінська?Що ти хочеш кому доказати?Умнічаєш як лавров з кісельвим.Ти бик по життю.Ноги в тебе витиратимуть як в шмату.Вали в велікую рассєю.Тобі свобода протипоказана.Для тебе кіріл гундяєв та іосіф кобзон ікона.А бику - місце в стойлі,в хліву (в рассєї).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus