USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як улітку їздитимуть поїзди. ВІДЕО

25 Травня 2013 10:30
Затишшя перед бурею. Тільки-но почнуться літні канікули - і на залізничних вокзалах буде ніде яблуку впасти, - інформує ICTV.

З 26 травня на вокзалах України почнуть працювати додаткові каси і поїдуть додаткові потяги. Майже всі вони повезуть саме на Кримській півострів. Але чи допоможуть такі потяги зменшити натовпи біля кас, поки невідомо.

«Додалися, але все це остаточно можна буде сказати 26 числа, коли воно вийде, коли буде повна інформація», - каже черговий адміністратор Людмила Вознюк.

В «Укрзалізниці» кажуть: готові щодоби перевозити майже 30 тисяч пасажирів - і це лише в один бік. Зокрема, 3 склади поїздів зробили виключно для дітей. А ще до Криму з Донецька, Дніпропетровська та Харкова поїдуть швидкісні електропоїзди. Придбані торік Hyundai та Skoda раніше сполучали між собою Донецьк, Харків і Дніпропетровськ.

Через сезонні залізничні нововведення ніхто не постраждає, обіцяють у Міністерстві інфраструктури.
«Жоден регіон не залишився без сполучення. Якщо у вас є нарікання конкретно на якусь дільницю, де поїзд поміняли, то дайте нам інформацію, ми ще раз розглянемо», - запевняє заступник міністра інфраструктури України Володимир Корнієнко.

Зауважимо, єдиний поїзд прямого сполучення до Львова, Івано-Франківська та Чернівців від Ковеля знову хочуть ліквідувати.

Навколо цього питання точаться конфлікти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
я Показати IP 25 Травня 2013 10:54
Люди, ви вже випили свою ранкову каву?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus