USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Янукович особисто втрутився в роботу ДП «Волиньторф»

29 Серпня 2013 17:40
Губернатор Волині Борис Клімчук під час розмови з Президентом України про про соціально-економічний розвиток області просив Віктора Януковича втрутитися у кілька ситуацій в області, у тому числі господарського характеру. Про це він розповів 29 серпня під час зустрічі з підприємцями області. Про це повідомляє Бізнес Портал Луцька.

Зокрема, це стосувалося роботи нового керівництва ДП «Волиньторф» і оптимізації чисельності його працівників. Зі слів Клімчука, на підприємстві працює понад 300 працівників, серед них – велика кількість радників і заступників керівництва. «Вчора це питання було вирішене», – зауважив голова ОДА.

Також у розмові йшлося і про зловживання підприємством своїм монопольним становищем у реалізації криптобрикетів – від 335 до 350 гривень за тонну. «Вчора ввечері все стало на свої місця», – повідомив Клімчук про результат розмови з Януковичем.

За словами голови ОДА, «Волиньторф» заплатить штраф обсягом 137 тисяч гривень.

Разом з тим, губернатор зізнався, що вибачався перед Президентом за те, що він має втручатися у такого роду справи. «Я тричі вибачався перед Президентом України», – конкретизував голова Волинської ОДА.

Нагадаємо, нового директора ДП «Волиньторф» Олександра Шульгу Міністр енергетики та вугільної промисловості України Едурд Ставицький призначив без погодження з головою Волинської ОДА і не враховуючи протестів трудового колективу.

ЧИТАТИ ЩЕ: РЕЙДЕРСЬКЕ ЗАХОПЛЕННЯ ПРИБУТКОВОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВОЛИНЬТОРФ» ТРИВАЄ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
007 Показати IP 30 Серпня 2013 09:28
Трутень втрутився в роботу ... !?
сова Показати IP 2 Вересня 2013 20:43
А, ви зараз запитайте у колектива підприємства, чи підуть прекривати дорогу проти Шульги?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus